NEŠIĆ, DNS: SVAKO KO ZAPOSLI 30 RADNIKA 3 GODINE BEZ POREZA I DOPRINOSA ZA NJIH

Datum:

Share post:

„Treći put DNS-a je put odgovornosti“, istakao je Nenad Nešić, kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH tokom obilaska Foče i pojasnio šta to konkretno znači.

„Političari odgovorni građanima, javno i odgovorno trošenje narodnog novca, zaustavljanje bahatih službenih putovanja i namještenih konkursa, ravnomjerno ulaganje – to su preduslovi boljeg funkcionisanja institucija koje ćemo obezbijediti i razvoja za koji imamo plan“, poručio je predsjednik DNS.

Nešić je naveo da taj plan uključuje mjere podrške privredi, mladima i porodicama i da se uz domaćinsko poslovanje može postići rast i pristojan život.

„Svako ko zaposli 30 radnika biće oslobođen poreza i doprinosa 3 godine, zaposlićemo 10.000 mladih jer naš BDP može biti 5%, izgradićemo hiljadu stanova za mlade širom Republike i na kraju mandata imati prosečnu platu od 2000KM“
Zajedno sa Nešićem sa građanima Foče razgovarao je i kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske, Radislav Jovičić. On je istakao da nove ideje i novi politički odnosi koje donosi Treći put DNS-a za građane Foče i svakog drugog mjesta znače mogućnost da svakog političara povuku za rukav i pozovu na odgovornost.

„I kao vojnik i kao ministar i na svakoj drugoj funkciji trudio sam se da čast i odgovornost stavim na prvo mjesto. To je ono što nam fali u Republici Srpskoj i to je ono što želim da promjenim. Da se u Republici Srpskoj, koju ću ja voditi kao predsjednik, zna ko šta radi i kako se troši novac iz budžeta“, rekao je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...

Gradska Boračka organizacija Bijeljina u nedjelju će obilježiti dan Bitke za Banj brdo

Tokom bitke na Banj brdu, 21. aprila 1993. godine, u jednom danu su poginula 33 borca, 32 ranjeno,...

Partijama iz budžeta 375,6 miliona KM

Političkim partijama u Bosni i Hercegovini sa svih nivoa vlasti, od 2004. godine, zaključno sa 2023. godinom isplaćeno...