NEŠIĆ, DNS: SVAKO KO ZAPOSLI 30 RADNIKA 3 GODINE BEZ POREZA I DOPRINOSA ZA NJIH

Datum:

Share post:

„Treći put DNS-a je put odgovornosti“, istakao je Nenad Nešić, kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH tokom obilaska Foče i pojasnio šta to konkretno znači.

„Političari odgovorni građanima, javno i odgovorno trošenje narodnog novca, zaustavljanje bahatih službenih putovanja i namještenih konkursa, ravnomjerno ulaganje – to su preduslovi boljeg funkcionisanja institucija koje ćemo obezbijediti i razvoja za koji imamo plan“, poručio je predsjednik DNS.

Nešić je naveo da taj plan uključuje mjere podrške privredi, mladima i porodicama i da se uz domaćinsko poslovanje može postići rast i pristojan život.

TESTNA REKLAMA

„Svako ko zaposli 30 radnika biće oslobođen poreza i doprinosa 3 godine, zaposlićemo 10.000 mladih jer naš BDP može biti 5%, izgradićemo hiljadu stanova za mlade širom Republike i na kraju mandata imati prosečnu platu od 2000KM“
Zajedno sa Nešićem sa građanima Foče razgovarao je i kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske, Radislav Jovičić. On je istakao da nove ideje i novi politički odnosi koje donosi Treći put DNS-a za građane Foče i svakog drugog mjesta znače mogućnost da svakog političara povuku za rukav i pozovu na odgovornost.

„I kao vojnik i kao ministar i na svakoj drugoj funkciji trudio sam se da čast i odgovornost stavim na prvo mjesto. To je ono što nam fali u Republici Srpskoj i to je ono što želim da promjenim. Da se u Republici Srpskoj, koju ću ja voditi kao predsjednik, zna ko šta radi i kako se troši novac iz budžeta“, rekao je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...