Nešić: DNS je već sad najveći pobjednik izbora

Datum:

Share post:

„Danas mi je srce puno kao ova dvorana. Danas je poslednji dan kampanje u kojoj smo istrajali na svom Trećem putu, koja je u 30 dana građanima dala sve razloge da glasaju za DNS i za Srpsku i u kojoj smo pokazali da može drugačije“, rekao je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić u prepunoj dvorani u Banjaluci.

Nešić je istakao da su i SNSD i PDP i SDS pokušali da održe istu crno bijelu sliku ali da je DNS visoko iznad držao našu najljepšu srpsku trobojku.

„Glas za DNS je glas ZA a ne glas protiv. Glas za DNS je glas za jedinstvo a ne podjele. Sve što sam rekao ja ću garantovati u Sarajevu, gdje ću biti srpski član predsjedništva a ne DNS-ov član predsjedništva. Zato je DNS već pobjednik ovih izbora. Bez nas naredne vlasti nema a glas za DNS i što jači DNS garancija su jake, jedinstvene, stabilne i ekonomski uspješnije Republike Srpske“, rekao je Nešić ispraćen gromoglasnim aplauzom.

Kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske Radislav Jovičić rekao je građanima da se zapitaju ko se u kampanji bavio podjelama a ko je predstavio plan.

TESTNA REKLAMA

„Jedino je DNS govorio o značaju nacionalnog jedinstva u BiH jer nam je to potrebno da odbranimo Republiku Srpsku. Jedino mi smo govorili o planu za razvoj Republike Srpske i predstavljali ekonomske mjere za rast od 5% i za dostizanje prosječne plate od 1000KM, dok su se SDS, PDP i SNSD svađali. Jedino mi smo spremni da stavimo lične i stranačke interese po strani zarad Republike Srpske.“, naveo je Jovičić i rekao da je uvjeren da će to građani prepoznati.

Aleksandar Glavaš, kandidat DNS-a za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH govorio je da kao mlad čovjek razumije značaj izvjesnosti za ostanak ovdje i da jedino DNS nudi plan i izvjesnost.

„Osim mržnje jednih prema drugima ne vidim šta nam nude ni vlast ni ostatak opozicije. DNS nudi plan i nudi izvjesnost. Pozivam sve mlade ljude da izađu na izbore u nedjelju i da ne glasaju ‘ni po babu ni po stričevima’ već po savjesti, da glasaju za DNS ma šta im pričali Ovo je i naša zemlja. Ovo je zemlja moje troje djece i svakog drugog djeteta koje zaslužuje da odrasta na svome.“, poručio je Glavaš.

„Dobro veče hrabri ljudi. Kažem hrabri jer stvarno treba imati hrabrosti i ići trećim putem dok se ostali svađaju i dijele. Ići putem ekonomije, pozitivne priče i razgovora s ljudima.“, riječi su kojima je prisutne pozdravila Jelena Orašanin, kandidat DNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Ona je istakla da je DNS izdržao sve pritiske i pokazao da je državotvorna i jaka stranka sa jasnim ciljem. „Upjeli smo! Jer znamo šta je ispred nas na ovom putu. Ispred nas su naša djeca, ispred nas su sva djeca Republike Srpske , ispred nas je Republika Srpska. Ne zaboravite to u nedjelju!“, poručila je Orašanin.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

„VIDI TV“ poklanja Bijeljini koncert Halida Bešlića (foto)

Viditv započinje promotivne aktivnosti u svrhu informisanja građana BiH o digitalizaciji TV signala zemaljskog emitovanja nacionalnih i lokalnih...

SNSD u Bijeljini održao sjednicu Gradskog odbora (foto)

Večeras (ponedjeljak, 05. decembar 2022.) je održana 6. sjednica GO SNSD Bijeljina na kojoj je usvojen Izvještaj Gradskog...

Gasovod IZGRAĐEN, a gas NE TEČE kroz Bijeljinu! ZAŠTO?

Gasovod izgrađen, a gas ne teče: Evo kada će Bijeljina moći da koristi plin Gasovod je još prije nekoliko...

Draška Stanivukovića u Izraelu dočekao gradonačelnik Modina (foto)

-Upravo sam sletio u Izrael gdje me dočekao gradonačelnik Modina, prijateljskog grada naše Banjaluke, napisao je Stanivuković na...