NEŠIĆ DERVENTI: „Krov za Srpsku“ je plan DNS-a da izgradimo 1000 stanova za mlade bračne parove (foto)

Datum:

Share post:

„Naši mladi ljudi su pametni, obrazovani i povezani sa svijetom. Oni ne odlaze odavde samo zbog ekonomije već i zbog lošeg odnosa prema njima. Zato DNS ima plan da se izgradi 1000 stanova za mlade bračne parove širom Srpske kao jednu od mjera koja će mladima pokazati da je Srpska uz njih“, rekao je predsjednik DNS, Nenad Nešić u Derventi koju je posjetio zajedno sa Radislavom Jovičićem, kandidatom DNS za predsjednika Republike Srpske.

Nešić, koji je kandidat za člana Predsjedništva BiH naveo je da su ove mjere dio DNS-ovog programa „Kriv za Srpsku“, a da DNS ne zaboravlja ni temelj ni zidove zajedničke kuće svih nas. „DNS nikada nije povukao potez koji bi doveo do smanjenja nadležnosti Srpske, a neće ni ubuduće. I ja u Sarajevu i naši poslanici u Narodnoj skupštini stajaće čvrsto uz temelje naših nadležnosti“, rekao je on.

TESTNA REKLAMA

Kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske, Radislav Jovičić potvrdio je da će DNS čuvati temelje Srpske i graditi je dalje.

„Glasovi za DNS su glasovi za više poslanika u Narodnoj skupštini koji čuvaju temelje naše Republike Srpske ali i za mjere kojima se obezbjeđuje podrška privrednicima, IT sektoru i krov nad glavom za mlade bračne parove. Naš plan predviđa izdvajanje 100 miliona KM za subvencionisanje kredita za pokretanje biznisa i uz druge mjere to će dovesti do povećanja prosječne plate na 2000KM. Uz sve naše potencijale to nisu nikakve nerealne stvari, samo je potrebna volja i plan a DNS to ima“, naglasio je Jovičić u Derventi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...

BIJELJINA: Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta

Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta - Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada...

Koncert Dušana Sekulića u Bijeljini – tražila se karta više

Koncert svjetskog virtuoza na harmonici Dušana Sekulića i prijatelja, upriličen povodom Dana grada Bijeljine izazvao je ogromno interesovanje....

Google sprema novu alatku za zaštitu privatnosti korisnika

Google uvodi novi način za uklanjanje rezultata pretrage koji sadrže lične podatke. Čak i oni koji najviše vode računa...