NEŠIĆ: Brisel je dokaz da je SNSD državotvoran samo za BiH, ne za Republiku Srpsku

Datum:

Share post:

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić osvrnuo se na izjavu lidera SNSD-a Milorada Dodika da je ''SNSD jedina državotvorna stranka i da mora nastaviti da vodi Republiku Srpsku”.Tim povodom, Nešić je poručio:

Prije svega, pozivam predsjednika SNSD-a Milorada Dodika da prestane dijeliti narod i omalovažavati druge partije. Državotvornost i sijanje podjela nikako ne idu zajedno.
Državotvorne stranke i državotvorni lideri sabiraju, okupljaju, mire, grade, a ne dijele, ne etiketiraju, ne unose zlu krv. Državotvorne politike grade državu tako da mladi u njoj imaju budućnost, a stari sigurnu starost. Iz takvih država nema egzodusa stanovništva i ne kupuju se karte u jednom pravcu. Nažalost, za vrijeme vlasti SNSD-a, više od 300.000 ljudi je kupilo kartu u jednom pravcu.

Državotvorne stranke čuvaju i razvijaju resurse koji su im povjereni na upravljanje, i ne ponašaju se prema njima kao prema plijenu. Svakako ih ne prodaju raznim mešetarima i mašna-tašna firmama svojih prijatelja, kao što to namjeravaju učiniti sa RŽR 'LJubija`.

O državotvornosti SNSD-a i čuvanju Republike Srpske svjedočio sam u Briselu. Istina, ono što su prihvatili lideri vlasti u Republici Srpskoj ide u prilog državotvornosti, ali BiH. A podsjetiću, prihvatili su ukidanje entitetskog gasanja, Doma naroda PS BiH i sveobuhvatan prenos nadležnosti. Prihvatili su i jednog predsjednika BiH, jači Savjet ministara i da će sprovesti odluke Ustavnog suda BiH među kojima su i one kojima se Srpskoj otimaju državno i poljoprivredno zemljište, šume i rijeke.  Sačuvaj nas Bože takve državotvornosti! 

TESTNA REKLAMA

Kako brinete da narod ima dovoljno hrane i energenata, vidjeli smo ovih dana. Tu brigu ste morali povesti početkom marta. Kada Vi najavite da neće biti poskupljenja gasa isti poskupi 16 %. Znate li da je cijena gasa za domaćinstva u Istočnom Sarajevu u odnosu na jul prošle godine veća za 80 %? Znate li da je cijena peleta u odnosu na prošlu godinu veća za 100 %?

PROVOZAJTE SE SEMBERIJOM I SEMBERSKIM NJIVAMA
Provozate li se ikada Semberijom i vidite li da na semberskom njivama više skoro pa nema zasijanog kupusa. Nema ga jer nam je poljoprivreda uništena!

Nije put Republike Srpske put podijela i crno bijelog filma SNSD, PDP i SDS. Te podijele su temelj siromaštva, odlaska stanovništva, rasprodaje njenih bogastava, lošeg zdravstvenog sistema, partokratije i nepotizma, niti je njen put onaj koji vodi u izolaciju i još veću bijedu.

Put Republike Srpske je treći put – put sigurne, stabilne, otvorene i napredne Republike Srpske. To je put na kojem će šansu imati najbolji i u kojem će državu voditi studenti generacije i najbolji u svojoj struci, a naši penzioneri će imati mirnu starost, neće biti željni svoje djece i unučića, i liječiće ih najbolji ljekari.

Dešavanja u Bijeljini
​Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

UZBUDLJIV VIKEND Fargo drži vrh u 3×3 ligi Srpske

Nikšićko pivo 3x3 liga Republike Srpske proteklog vikenda igrana je u tri grada Gradišci, Bijeljini i Laktašima, a...

ZVIJEZDA 09: Tri boda na startu prvenstva

Na gostovanju u Omarskoj ekipa Zvijezde 09 zasluženo je slavila rezultatom 0:1. Steijelac jedinog gola za ekipu Zvijezde...

Danas se obilježava Sveta Petka Trnova

Srpska pravoslavna crkva i vernici slave praznik posvećen prepodobnoj mučenici Paraskevi, u narodu poznatoj kao Petka Trnova Praznik Svete...

Ekstenzija za Chrome i Edge krade imejlove korisnika

Malver koji su istraživači iz firme Volexity nazvali SHARPEXT je u formi ekstenzije za veb pregledače Google Chrome...