NENAD NEŠIĆ: SA POMOĆI BERKOVIĆIMA JE SVE ČISTO, SA PDP IZGLEDA NIJE

Datum:

Share post:

Moj motiv da budem u politici i Savjetu ministara je da sa tog mjesta učinim što više za sve građane, a posebno za svoj narod.

Uplata milion KM pomoći Berkovićima u saniranju posljedica zemljotresa, plod je već sprovedenih procedura u nadležnim organima.

Radi se o odluci Savjeta ministara donijetoj na 86. sjednici održanoj 30.12.2022. i sprovođenju zaključka Predsjedništva Bosne i Hercegovine sa 27. redovne sjednice. Sredstva koja sam potpisao nisu realizovana nemarnošću ili namjerom mog prethodnika i ja sam ih učinio dostupnim opštini i narodu Berkovića u posljednji čas.

Sa tom pomoći, gospođo Pekić, je sve čisto. Ali situacija u PDP i sa PDP izgleda nije.

Gospođo Pekić, kako je moguće da Vas politička mržnja toliko zaslijepi da izgubite svijest o tome ko ste i da kritikujete odluku u pomoći opštini u kojoj živi naš, srpski narod?!

Hajde da uzmemo da srpski interes ne znači mnogo PDP-u, to je negdje i opštepoznato, ali kako je moguće da ne vidite da su sredstva prebačena opštini čiji je načelnik, ni manje ni više, nego iz opozicione SDS?!

Na kraju, gospođo Pekić, kao kolega političar, mogu biti samo zahvalan za pozitivne poene koje ste mi donijeli vašom brljotinom.

Kao sunarodnik, mogu biti samo tužan što postoje stranke kao PDP ali zadovoljan što se takvom antisrpskom politikom nikada neće naći na vlasti.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski vatrogasci spasili ruku bebi od 13 mjeseci

Bijeljinski vatrogasci uvijek u službi svojih sugrađana. Ovaj putu u službi i pomoći spašavanja mlade ručice tinaest mjesečnog dječaka...

Vatrogasci u Bijeljini od početka godine imali 60 intervencija

Teritorijalna vatrogasna jedinica Bijeljina je od početka godine imala ukupno 60 intervencija, rekao je Srni starješina ove jedinice...

BO RS, OSTOJIĆ: Pohranjivanjem arhive u Sarajevo došlo bi do još veće zloupotrebe

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske (BORS) Radan Ostojić smatra da bi pohranjivanjem arhiva Haškog tribunala u Sarajevu došlo...

LUKIĆ, DNS: Podržaću usvajanje Odluke o „GTC“ naselju – ovo pitanje mora da bude iznad politike!

Gradska skupština razmatraće sutra Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na privatizaciju stanova u vlasništu Grada Bijeljine u naselju...