NENAD NEŠIĆ: Bane, što si tako hrabar samo na tviteru?

Datum:

Share post:

Saopštenje predsjednika DNS, Nenada Nešića, prenosimo u cjelosti:

„Spokojan sam pred udarima koji na Treći put DNS ovih dana stižu sa svih strana, i od vlasti i od ostatka opozicije.

Spokojan sam zato što znam ja, kao što znaju i oni koji udaraju, da je Republici Srpskoj poslednjih 16 godina dosta i glavne i sporednih uloga u crno bijelom filmu SNSD, SDS i PDP.

Oni koji udaraju nisu spokojni. Znaju da DNS od ključnog faktora promjena Trećim putem postaje zastupnik većinskog interesa Republike Srpske koji traži nov pristup i novu energiju u politici. Zato svi iz SNSD, SDS i PDP danas žele da nas ugase.

TESTNA REKLAMA

Poslednji u nizu je Bane Borenović. Iznerviran valjda činjenicom da sam rekao istinu – da je nekada bio istaknut glumac crno bijelog filma i perspektivni ministar u Dodikovoj vladi.

Otkrio je Bane i hrabrost. Doduše daleko od čovjeka kojem se obraća, sakriven iza posta na Tviteru.

Bane, zašto si hrabar samo na Tviteru? Zašto si Bane jedini lider koji ne smije da izađe na crtu za neku inokosnu funkciju? Budi hrabar, izađi iz kruga osam članova PDP koji te doživljavaju kao lidera i ponudi se za člana Predsjedništva ili Predsjednika Republike. Zašto se Bane kriješ iza svojih potpredsjednika ili Nebojše Vukanovića?

Istina je Bane sledeća – kao što je postojao lažni car Šćepan mali tako postoji lažni lider Bane Borenović. A osim što nemaš hrabrosti da izađeš pred narod kao lider svu tvoju laž ogoljava činjenica i kako si se u Briselu ponio. Valjda jer se nisi sjetio Tvitera, prepao si se čelnika EU i njima rekao da ti je sve prihvatljivo. Doduše, rekao si da nećeš zbog Dodika pred kojim si se uvukao u sebe kao puž u kućicu nakon što je dreknuo na tebe. Ja sam Bane i Dodiku i tebi i Mišelu i Borelju uvijek i bez odlaganja spreman da kažem istinu. A istina je Bane da sam ja rekao da je tekst neprihvatljiv. Zbog Republike Srpske, a ne zbog Dodika ili tebe.

I da – Bane, hrabar i iskren čovjek kad govori istinu govori je odmah. Kad kažem govori – mislim kaže u lice ili na malo muškiji način od Tvitera.

Za to sam kao što znaš uvijek tu. A tu je i većina naroda, neće ispariti. A on će umjesto crno bijele zastave kojom ga ogrćete sebe ogrnuti srpskom trobojkom i Trećim putem DNS.

Predsjednik DNS, Nenad Nešić“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BOGDAN BOĆA RANKIĆ – Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji

Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji. Fudbal je zavolio kao mali dječak i skupa sa svojim...

Advokati u Srpskoj najavili štrajk zbog porodičnog zakona

Advokati u Republici Srpskoj najavili su štrajk ukoliko se iz nacrta Porodičnog zakona ne izbriše odredba koja notarima...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: OČEKUJEM DOBRU UTAKMICU IAKO IMAMO 4-5 POVRIJEĐENIH IGRAČA

Ekipa Zvijezde 09 u trećem kolu gostuje ekipi Krupe na Vrbasu. Pred današnjih put šef stručnog štaba Zvijezde...

“RADI U KORIST SDA” Selak poručio da je djelovanje Turkovićeve protivno Ustavu BiH

Postupci Bisere Turković nikako ne odražavaju pravu sliku i stanje u BiH, već je njeno djelovanje isključivo u...