NEMANJA VIDIĆ zvanično kandidat za predsednika FS SRBIJE

Datum:

Share post:

Nemanja Vidić zvanično kandidat za predsednika FSS

Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić zvanično je podneo kandidaturu za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Bivši reprezentativac Srbije i kapiten Mančester junajteda zvanično je podneo kandidaturu za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Nemanja Vidić zvanično podneo kandidaturu za predsednika FSS

„Poštovani predstavnici medija, želim da ovom prilikom obavestim javnost Srbije, pre svega fudbalsku, da sam nakon saznanja da su raspisani izbori za predsednika Fudbalskog saveza Srbije doneo odluku da želim da se na istima i kandidujem, s obzirom na to da sam ispunio uslov da budem član Skupštine i imam podršku pet delegata, koji nadam se neće podleći pritisku sa kojim se susreću“, naveo je Vidić u saopštenju dostavljenom medijima.

„Svojim istupom želim da sprečim bilo kakve dalje priče i jasno izložim svoje planove“, naveo je nekadašnji kapiten Zvezde.

„Kandidaturom ću omogućiti fudbalskim poslanicima da se o njoj izjasne. Verujem u ispravnost svojih ciljeva, a oni su jasni, isključivo patriotski. Želim da ujedinjujem, a ne da razjedinjujem. Verujem , jer mislim da mojoj Srbiji mogu da ponudim vrednosti koje su me krasile kao fudbalera. Verujem i znam da u fudbalskoj Srbiji ima sličnih ljudi i da zajedno možemo ponuditi rešenja. Nadam se da ću uspeti“, poručio je jedan od najboljih defanzivaca Premijer lige svih vremena.

Nemanja Vidić je karijeru završio 2016. godine nakon čega je stekao trenersku PRO licencu, ali je nastavio da se usavršava.

Upisao je Uefa Master, kurs koji traje osamnaest meseci i priprema bivše igrače za administrativne uloge i teme o finansijama, marketingu i sponzorstvu.

U intervjuu koji je dao za britanske medije Vidić je rekao da su fudbalu porebni stručni ljudi.
Vidić je sa Junajtedom osvojio tri titule Premijer lige, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo 2008. godine.

Izborna Skupština FSS održaće se 14. marta.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: rts.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski vatrogasci spasili ruku bebi od 13 mjeseci

Bijeljinski vatrogasci uvijek u službi svojih sugrađana. Ovaj putu u službi i pomoći spašavanja mlade ručice tinaest mjesečnog dječaka...

Vatrogasci u Bijeljini od početka godine imali 60 intervencija

Teritorijalna vatrogasna jedinica Bijeljina je od početka godine imala ukupno 60 intervencija, rekao je Srni starješina ove jedinice...

BO RS, OSTOJIĆ: Pohranjivanjem arhive u Sarajevo došlo bi do još veće zloupotrebe

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske (BORS) Radan Ostojić smatra da bi pohranjivanjem arhiva Haškog tribunala u Sarajevu došlo...

LUKIĆ, DNS: Podržaću usvajanje Odluke o „GTC“ naselju – ovo pitanje mora da bude iznad politike!

Gradska skupština razmatraće sutra Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na privatizaciju stanova u vlasništu Grada Bijeljine u naselju...