07.06.2022., Banja Luka, Bosna i Hercegovina - Jelena Trivic, oporbeni politicarka iz redova Partije demokratskog progresa, danas je, nakon jucerasnje posebne sjednice Narodne skupstine Republike Srpske, porucila na konferenciji za medije da Milorad Dodik i SNSD RS vodi u izolaciju, te da su teme koje namece, poput vracanja nadleznosti, zapravo lazne. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izjavio je da će se ponovo kandidovati i „braniti“ svoju titulu gradonačelnika ispred stranke PDP, a sada se o ovoj temi oglasila predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić.

Na svom Fejsbuk profilu podijelila je svoje mišljenje o aktuelnoj temi.

– Izjava za javnost PDP-a, koje je juče dostavljeno medijima, jasno pokazuje da Draško Stanivuković nema podršku ni vlastite stranke za kandidaturu za gradonačelnika Banjaluke – napisala je Trivićeva.

STANIVUKOVIĆ ODGOVORIO CRNADKU I GRMUŠI: Ne brinu me „kokodakanja“ onih koji ne misle dobro PDP, biću kandidat za gradonačelnika (foto,video)

A potom je dodala da Stanivukoviću ne preostaje ništa drugo nego da ga sada formalno imenuje za gradonačelnika od strane šefa Milorada Dodika.

Podsjećamo, nakon objavljene vijesti o kandidaturi iz stranke PDP stiže demant od visokih funkcionera Igora Crnatka i Milka Grmuše.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име