NEŠIĆ DODIKU: ''Ozdravio sam. Živeli!''

Datum:

Share post:

Nakon što je Predsjedništvo DNS odlučilo da istupi iz kaolicije sa strankom Milorada Dodika, uslijedile su čestitke, poljupci, rukovanje i nazdravljanje rakijom.

prostorijama stranke se okupilo tridesetak članova rukovodstva i veterana DNS, koji su se čekali red da čestitaju predsjedniku stranke Nenadu Nešiću, na, kako kažu, “hraboj odluci”. Uslijedile su zdravice uz rakiju, i konstatacije tipa: “sad valja zapeti, čeka nas mnogo posla”.
I tokom sjednice nekoliko puta su se mogli čuti aplauzi i glasan smijeh, što svjedoči da je, kako su nam potvrdili neki članovi Predsjedništva DNS, “stvar odavno prelomljena” i da je danas samo donesena i formalna odluka o raskidu koalicije.

Nakon što je, po okončanju sjednice, Nešić obznanio da DNS istupa iz koalicije sa SNSD i ide u opoziciju, novinari su ga pitali za – zdravlje.

Na pitanje kako se sada osjeća i kakvo mu je zdravstveno stanje, nakon što je prije dva dana “iz zdravstvenih razloga” podio ostavku na poziciju v.d. direktora “Puteva RS”, Nešić je odgovorio da više nema zdravstvenih problema.

– Sad sam dobro, uostalom imam odličan ljekarski tim, evo iskusni doktor je uz mene – rekao je Nešić, pokazujući na člana Predsjedništva DNS dr Duška Ivića iz Prijedora.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpkainfo.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

RADNIK SVE JAČI: BOJAN BURAZOR STIGAO U SEMBERIJU

Radnik iz Bijeljine je svakim danom sve jači, a novo ime je igrač bogatog iskustva, Bojan Burazor. Sadržaj se...

Hiljadu učesnika iz 58 klubova na Međunarodnom rukometnom turniru u Bijeljini

Hiljadu učesnika iz 58 klubova na Međunarodnom rukometnom turniru u Bijeljini. BIJELJINA HANDBALL CUP 2022 će biti održan 19,...

NAŠA REPUBLIKA SRPSKA na današnji dan DOBILA IME

Narodna skupština Srpske Republike BiH usvojila je u Banjaluci 12. avgusta 1992. godine Deklaraciju o državnom i političkom...

RiTE „Ugljevik“ i „Elektro – Bijeljina“ u plusu – Za pola godine ostvarena VIŠEMILIONSKA DOBIT

Zavisna preduzeća Elektroprivrede Republike Srpske (ERS), osim Elektrokrajine, završila su prvu polovinu ove godine u plusu te...