Nedeljko Ćorić predsjednik FK Radnik Bijeljina

Redovna sjednica Skupštine Fudbalskog saveza Republike Srpske biće održana sutra (petak, 28. jun 2024.) u maloj vijećnici Banskog dvora u Banjaluci sa početkom u 12.00 časova.

Od 14.00 časova na istom mjestu biće održana i Izborna sjednica Skupštine za mandatni period 2024 – 2028. godine na kojoj će biti izabran predsjednik Saveza i Izvršni odbor.

Jedini kandidat za mandatni period 2024 – 2028. godine za predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske biće Vico Zeljković koji je i do sada obavljao tu dužnost.

Nedeljku Ćoriću mandat u Izvršnom odboru FS RS

Fudbalski savez Republike Srpske sutra će dobiti novi Izvršni odbor na Skupštini Fudbalskog saveza Republike Srpske, a danas je sa Izvršnog odbora otišao prijedlog za glasanje. Skupština može usvojiti postojeći prijedlog, eventualno dodati nekog od svojih prijedloga na glasanje.

Pored predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske Vice Zeljkovića, u Izvršni odbor FS RS za ovaj period su ušli i Dragan Banjac, Zoran Deket, Petar Jelić, Mirko Milošević, Nedeljko Ćorić, Miroslav Kršić, Rajko Mičeta, Dragomir Džajić, Mladen Bosančić i Mladen Jovičević.

Podsjetimo da je Opštinski fudbalski savez Bijeljina dao jednoglasnu podršku Nedeljku Ćoriću za člana Izvršnog odbora FS RS na Izbornoj skupštini koja je održana u Bijeljini 12. aprila 2024. godine.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име