Nedeljko ĆORIĆ novi PREDSJEDNIK OK "Radnik"

Datum:

Share post:

Odbojkaški klub Radnik održao je redovnu, ujedno i izbornu sjednicu Skupštine, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo. Jedna od najvažnijih stvari koje se tiču funkcionisanja kluba jeste izbor novog predsjednika Skupštine i predsjednika Upravnog odbora kluba.

Za predsjednika Skupštine kluba jednoglasno je izabran Nedeljko Ćorić. Cilj kluba u narednom periodu je vraćanje na stare staze slave, a to je unapređenje rada sa mlađim selekcijama, te povratak seniora u društvo najboljih BiH odbojke.

U tom pogledu, predsjednik Skupštine, Nedeljko Ćorić, nada se da će zajedno sa svima u klubu raditi na tome kako bi Radnik ponovo bio prepoznatljiv na evropskoj odbojkaškoj mapi.

– Zahvaljujem se svima na podršci prilikom izbora za predsjednika Skupštine kluba. Ono što će biti prvi zadatak, jeste da vratimo odbojku na mjesto koje joj pripada, a to je primarni sport u Bijeljini. Moja ideja oduvijek je bila da u gradu mora da postoji klub koji će imati kapacitet za evropske domete. I u prethodnom periodu sam u dogovoru sa ljudima iz kluba pomagao Radnik, a sve sa ciljem da klub održimo na nivou na kojem on i zaslužuje, a to je sami vrh u svim takmičenjima u kojima se nadmeće. Mislim da je prioritet da napravimo jedan dobar ambijent oko kluba, da okupimo sve pozitivne snage u ovom gradu koje žele da budu podrška nama u narednom periodu, a prije svega da okupimo dovoljan broj mladih ljudi od kojih ćemo proizvoditi kvalitetne igrače za neko buduće vrijeme. Takođe, pokušaćemo da vratimo igrače koji su bili u ovom klubu i koji trebaju biti ovdje, a koji su sticajem okolnosti otišli iz Radnika. Ako sve ovo uspijemo da uradimo, imaćemo ponovo Radnik koji se bori za titulu i koji nastupa u evropskim takmičenjima, što je i bio slučaj do samo prije par godina, rekao je Nedeljko Ćorić za portal InfoBijeljina. 

TESTNA REKLAMA

Za novog predsjednika Upravnog odbora kluba izabran je Darko Manojlović, koji je obećao da će u narednoj takmičarskoj godini, klub pokušati da se stabilizuje i ekspresno vrati u Premijer ligu BiH. Za potpredsjednika kluba izabran je Miodrag Maričić, dok su izabrani članovi Nadzornog odbora i disciplinske komisijNa skupštini je bilo riječi o završetku prethodne sezone, o čemu će se klub oglasiti u narednim danima, kao i o planovima u narednom periodu. Posebno je apostrofiran uspjeh u mlađim kategorijama.

Ostvaren je istorijski rezultat, jer su sve tri takmičarske selekcije, pionirska, kadetska i juniorska, obezbijedile plasman među četiri najbolje ekipe u Republici Srpskoj.
U narednom periodu na novoj upravi kluba je da postavi ciljeve i temelje za godine koje dolaze, a prvenstveno se tu misli na povratak odbojkaša Radnika u sami vrh BiH odbojke.

Dešavanja u Biheljini
Izvor: infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Dunja Vikšić u FINALU EP u Turskoj

Dunja Vukšić takmičarka BK ’’ Radnik'' iz Bijeljine u finalu kadetskog evropskog prvenstva u Turskoj! Dunja Vuksić je u...

SELAK, SPS: Svi su dobrodošli u Srpsku, ali naš fokus je na domačim privrednicima

Pored uređenja stanja u javnom sektoru i borbe protv korupcije i politizacije institucija, neophodna je podrška realnom sektoru,...

UGLJEVIK: Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme“

Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme" Poštovani sugrađani i saradnici obavještavamo vas da smo završili planirane...

LUKIĆ, DNS: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu!

Lukić: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu! ,,Kao borac VRS smatram da sam kompetentan da kritikujem postojeće stanje...