NEĆU DA BUDEM TERET KLUBU: Vladan Panić Papula podnio ostavku u FK ’’Jedinstvo’’ Brodac

Šok za kraj – Jedinstvo bez Panića

Nakon završene sezone Druge lige-grupa Istok za sezonu 2023/24 FK ’’Jedinstvo’’ iz Broca je sumiralo rezultate.

Posle trideset godina aktivnog učešća u klubu (kako igranja tako i rukovođenja) na sinoć (12. jun 2024.) Skupštini dosadašnji predsednik Vladan Panić podnio je neopozivu ostavku na sve funkcije u klubu FK ’’Jedinstvo’’ Brodac.

-Koristim priliku da se zahvalim svim svojim saradnicima, prijateljima, sponzorima i svim Bročanima koji su sebe istinski davali za klub. Prvenstveno želim da se zahvalim svojoj porodici koja je sve ove godine i trpjela i odricala se u ime kluba, rekao je Vladan Panić ’’Papula’’.

-Bilo ko da se razumije u fudbal zna i vidi da je zadnje dvije decenije napravljen takav sportski ambijent na kome mogu da nam zavide mnogi gradovi i opštine. Za sve to je trebalo dati sebe 100% pa čak i više. Nadam se da su to prepoznali svi sportski radnici i ljubitelji fudbala, nastavio je Panić.

Zatim je istakao da se na ovaj korak odlučio zbog trenutne političke situacije u sportu Semberije i odnosa prvog čovjeka grada prema sportskim klubovima koji nisu dobili nikakva sredstva zadnjih 6 mjeseci u ovom takmičenju, te da “neće da bude teret klubu“.

Dalje navodi, da ako je on, Vladan Panić – Papula, uzrok takvog odnosa prema FK ’’Jedinstvu’’ Brodac želi da ovim svojim potezom ukloni sve nedoumice i smetnje i zato podnosi ostavku na sve funkcije u klubu.

Kroz smijeh kaže da odlazi on „lopov“ da dođu neki pošteni, uz nadu se da će u klub doći ’’neki novi i podobniji ljudi’’ koji će klub povesti u nove pobjede i dići standarde na još bolji i veći nivo.

Nakon ostavke Panića izabrano je šest članova Uprave koji zakazuju novu Skupštinu i izbore u klubu koji će biti održani u srijedu, 19. juna 2024. godine sa početkom u 20.30 časova.

Iz kluba pozivaju sve mještane, sponzore i prijatelje kluba da obavezno dođu na Skupštinu kako bi se obezbijedio dalji nastavak funkcionisanja kluba, uz poruku ’’Da opet bude „SELO NA ČELO“ i Jedinstvo zauvjek“!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/facebook.com/seloBrodac

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име