„Ne vidim raskol u opoziciji“ Trivićeva ističe da nije rekla ništa novo što se u PDP nije znalo (video)

Datum:

Share post:

Jelena Trivić potpredsjednica Partije demokratskog progresa ponovo se osvrnula na trenutna dešavanja u redovima opozicije u Srpskoj.

  Ja ne vidim raskol osim ovog u kojem sam trenutno ja, ali to nije raskol u opoziciji, to je nešto što traje izvjesno vrijeme i o čemu se dosta toga zna, što je poznato vrlo širokoj javnosti, tako da ja skoro pa nisam ni rekla ništa novo što neko o mojoj stranci nije znao, dakle ja o tome nisam ćutala, ja sam o tome govorila i u stranci a i evidentan je bio moj distanciran odnos od rada gradske uprave, jedino tu vidim raskol, ni u čemu drugom, ne vidim ništa sporno unutar opozicije – dodala je, prenosi Bosnainfo.

– Jedino što ostaje je taj odnos na relaciji gospodin Stanivuković i ja, koji nije lične prirode nego konceptualne – zaključila je.

Izbori i rezultati su iza nas, Jelena Trivić svoju borbu smatra pravednom i nastavlja ići putem za koji se bori.

– Ne priznajem Dodika za predsjednika, ne priznajem rezultate izbora i ta borba je bila jako teška, ali preživjela sam, pričam sa vama normalno, živim svoj život i nastavljam se politički boriti tako da ne vidim šta teže može biti.

– Da ja vama kažem da očekujem nešto pozitivno bilo bi iluzorno, ali to i jeste nastavak moje političke borbe, motivisan da se vrate institucije slovu zakona i postupaju po zakonu, borba koju vodim za pravnu državu, za red i zakon – zaključila je Trivić za “Špicu” TV Sarajevo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com/tvsa.ba/bosna.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AD ’’GRAD’’ BIJELJINA: Dr Saša Lalić predsjednik Organizacionog odbora ’’Interagro 2024’’ – “ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ (foto)

“ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ U sali za sastanke AD“GRAD“ , održana je prva sjednica sa konstitutivnim...

“Z Marketi” otvorili vrata svog najnovijeg objekta u Račanskoj ulici u Bijeljini (foto,video)

“Z Marketi” vodeći lanac supermarketa poznat po svojoj širokoj ponudi kvalitetnih proizvoda, danas je otvorio vrata svog najnovijeg...

Đurđević, predsjednik SG Bijeljina, otvorio Vaskršnju izložbu članova Udruženja likovnih umjetnika „Sveti Luka“ (foto)

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević svečano je otvorio Vaskršnju izložbu članova Udruženja likovnih umjetnika ''Sveti Luka'' iz...

DODIK: Igranka muslimana obiće se o glavu BiH (foto)

Igranka koju su priredili bosanski muslimani po pitanju članstva samoproglašenog Kosova u Savjetu Evrope na kraju će se...