Natašine "lutkice" na platnu

Datum:

Share post:

U bijeljinskoj Galeriji otvorena je izložba radova mlade slikarke Nataše Milić. Prema riječima ove umjetnice, ovo je presjek njenog dosadašnjeg rada, u kome je centralnu ulogu zauzela jedna "lutka" koju je Nataša bojom I crtežom ispratila kroz sve faze života.

Od kako je prvi put uzela olovke I bojice u ruke znala je da je slikanje njen život. Način da ispolji svoje mišljenje, stav, emocije. Poslednjih godina ozbiljno se posvetila svom radu što se I vidi kroz njene slike. Faze kroz koji prolazi njena “lutka” koja je glavni lik njenih radova, faze su kroz koje je I sama Nataša Milić prolazila. Ovo je njena druga izložba. Za slike koristi akrilne boje, akrilni sprej koje kombinuje sa drugim materijalima.

Kako živimo u vremenu kada su ljudi uglavnom preselili živote na internet, Nataša keže da je I ona uglavnom sa svojim radovima izašla na društvenim mrežama I da je to neophodno kako biste bili prisutni na sceni.

Kao I svaki umjetnik I Nataša želi da proba mnogo toga. Želja joj je da se u narednom periodu okuša u vajarstvu.

TESTNA REKLAMA

Za kreativce I umjetnike nema ograničenja. Oni svijet vide drugačije I treba ih podržati u njihovom izražaju. Natašine radove moguće je pogledati u galeriji do kraja februara.

Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

JOVIČIĆ, DNS: Ne prihvatam praksu da se, kada se nešto ne želi riješiti, formiraju komisije, radne grupe ili nove institucije

"Zalažem se za Republiku Srpsku u kojoj će svi građani imati isti status kada je u pitanju ostvarivanje...

TRIVIĆ, PDP: Osnivanje posebnog tijela za borbu protiv korupcije

Trivićeva kaže da je će to ministarstvo, tijelo ili specijalna jedinica ispuniti njeno ključno obećanje, a to je...

Čola sa Bijeljincima pjevao tri sata (foto, video)

Da je broj 1 u regionu, Zdravko Čolić dokazao je još jednom, i to na gradskom stadionu u...

SALATIĆ, SDS: Zapadni mentori dovodili i čuvali SNSD u vlasti godinama

Neka SNSD pogleda zadnje odluke Evropske komisije i činjenicu da se Bosna i Hercegovina bez protivljenja pridružila svim...