NASTAVLJENA REKONSTRUKCIJA AMBULANTI U SEMBERIJI (foto)

Datum:

Share post:

Gradska uprava grada Bijeljina nastavlja sa rekonstrukcijom objekata ambulanti porodične medicine širom Semberije.

U budžetu za 2022. godinu obezbijeđena su sredstva za obnovu i uređenje ambulanti u Janji, Gornjem Crnjelovu, Velikoj Obarskoj, Brocu, Suvom Polju i u Majevičkoj ulici u Bijeljini u ukupnom iznosu od 133.000 konvertibilnih maraka, s tim da je izabrani ponuđač (D.o.o. „Progres“ Bratunac) za izvođenje radova na objektu u Velikoj Obarskoj u međuvremenu odustao od potpisivanja ugovora, a postupak je poništen.

U sklopu ambulante u Janji uklonjen je jedan objekat, a vrijednost izvedenih radova iznosila je 8.500 konvertibilnih maraka.

Preciznije rečeno, rekonstrukcija zdravstvene ambulante u Gornjem Crnjelovu koštala je nepunih 12.000 KM, u Suvom Polju 16.500 KM, Brocu nepunih 26.000, dok je za objekat u Majevičkoj ulici izdvojeno više od 70.000 konvertibilnih maraka.

Gradsko Odjeljenje za društvene djelatnosti je u Plan javnih nabavki za 2023. godinu uvrstilo i rekonstrukciju zdravstvenih ambulanti u Velikoj Obarskoj i Amajlijama. Za ove dvije investicije planirano je 79,5 hiljada konvertibilnih maraka.

Tokom 2022. godine sredstvima iz donacija od strane Međunarodne organizacije za migracije (IOM), a u saradnji sa Ambasadom Kraljevine Norveške, rekonstruisana je i ambulanta u Vršanima. Vrijednost radova iznosila je 48.000 konvertibilnih maraka, a radovi su obuhvatili rekonstrukciju unutrašnjeg prostora i postavljanje rampe za osobe sa invaliditetom.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Srpska bogatija za 13 djevojčica i 12 dječaka

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 25 beba, 13 djevojčica i 12 dječaka,...

Odbojkaši „Radnika“ odbranili titulu prvaka Bosne i Hercegovine

Odbojkaši Radnika odbranili su titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Iako nisu imali prednost domaćeg terena u finalu, odbojkaši Radnika...

VRIJEME DANAS svježije uz moguće naoblačenje

Ujutru promenljivo uz sunčane periode i hladno, u višim predelima mraz, a slab mraz je moguć i ponegde...

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...