Narodni proglas Ljubiše Petrovića građanima Republike Srpske

Datum:

Share post:

Narodni proglas Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića prenosimo u cjelosti:

”Poštovani građani,

Prije 10 dana sam iz moje Bijeljine zajedno sa svojim saradnicima krenuo sam u marš časti za ozdravljenje Republike Srpske prema Banjaluci. Nakon 10 dana i pređenih više od 220 kilometara u subotu, 3. juna završavamo svoju misiju dolaskom u Banjaluku.

Tokom proteklih 10 dana na ulicama i trgovima na putu našeg marša časti za ozdravljenje Republike Srpske susretali su nas mnogi građani govoreći nam o svojim problemima i brigama. Iskustva i životne priče ljudi koje sam upoznao na maršu časti, učinili su da spoznam da je naša časna šetnja bila sa misijom i naši zahtjevu su upravo vapaj naroda Republike Srpske da želi da živi u pravednijoj i boljoj Republici Srpskoj.

U Banjaluku stižem sa zahtjevima koji su zahjevi ne samo građana Bijeljini već potreba svih građana Srpske. Narod Bijeljine i Republike Srpske traži:
– Ravnopravno i kontinuirano ulaganje u svaku opštinu i grad u Republici Srpskoj,
– Smjenu korumpiranih direktora i raspuštanje Skupštine grada Bijeljina,
– Republiku Srpsku bez kriminala i korupcije,
– Republiku Srpsku zdrave omladine i sigurne budućnosti,
– Republiku Srpsku pravih vrijednosti,
– Republiku Srpsku za SVE.

Svoje zahtjeve ću obnarodovati u subotu, 3. juna 2023. godine na Trgu Krajina u Banjaluci a zahtjeve prema vlastima Republike Srpske predaću u ponedjeljak u Vladi Republike Srpske.

Stoga, pozivam Vas da mi se pridružite na Trgu Krajine, sutra od 18 časova kada moji saradnici i ja stižemo u Banjaluku. Budite dio našeg časnog marša za ozdravljenje Republike Srpske. Neka živi Bijeljina, neka živi Republika Srpska.

Dr Ljubiša Petrović ​
Gradonačelnik Bijeljine”

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

SERVISNE INFORMACIJE za 23. april: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica. Broj rođenih i upisanih...

VRIJEME DANAS toplije uz moguće popodnevne pljuskove

Ujutru sunčano i malo toplije, slab mraz samo još ponegde u višim predelima. Tokom dana toplije uz postepeno...