Naroni front u Bijeljini podržao je peticiju koju sprovodi SDS.

-Okupili smo se danas na Trgu Kralja Petra I Karađorđevića u Bijeljini da podržimo peticiju koju predvodi SDS i svojim potpisom ne dozvolimo ukidanje Dana Republike Srpske, 9. januara, rekao je predsjednik NF u Bijeljini Mario Tomić.

-Svjedoci smo da politikom SNSD-a smo došli na rub propasti a istorija pokazuje da je Milorad Dodik predao ili prodao sva najbitnija obilježja Republike Srpske i ako sam dan republike ukine, sasvim je jasno da je sledeći čin ukidanje cijele Republike Srpske, samo što to neće uraditi strani okupatori ili neko treći nego direktno domaći izdajnik Milorad Dodik, kaže Tomić.

-Ako se sjetimo kraja prošle godine, kada je Šmit najavljivao da neće dozvolti slavljenje 9. Januara, svaka osoba sada može lako povezati sa kim šuruje lažni predsjednik. Naravno, da nije ni bilo za očekivati da će ga jednostavno ukinuti nego je vješto kroz ovu deklaraciju pokušao da sakrije svoje namjere, Tomić.

-Danas možemo vidjeti da se predstavnici vlasti ograđuju i pokušavaju oprati, ali ne treba biti posebno pametan nego jednostavno na sajtu Predsjednika Republike Srpske pročitati tačku 29. deklaracije u kojoj jasno piše da će novi Dan Republike Srpske biti Sretenje a da se 9. Januar nastavi pominjati, zaključio je predsjednik Narodna fronta u Bijeljini Mario Tomić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име