Narodni front – Jelena Trivić“ je predao kandidatske liste u CiK BiH

-Danas smo u sjedištvu Centralne izborne komisije predali kandidatske liste i ovjerene izjave za sve kandidate koji su se kandidovali na prijedlog naše stranke koja će na ovim izborima nastupiti pod imenom „Narodni front – Jelena Trivić“, izjavila je Jelena Trivić.

Narodni front – Jelena Trivić predao je kandidature za 573 kandidata za odbornike u 40 lokalnih zajednica i 8 kandidatura za gradonačelnike i načelnike (3 grada i 5 opština).

-Sa puno vjere i optimizma ulazimo u narednu izbornu utakmicu. Ovo su naši prvi izbori i bićemo veliko pozitivno iznenađenje izbora, kaže Trivićka.

-Zadovoljni smo što smo za nešto više od godinu dana postojanja Narodnog fronta uspjeli da formiramo odbore širom Republike Srpske i što će građani u mnogim lokalnim zajednicama imati istinsku alternativu režimu Republike Srpske koji je zreo za promjene, napominje Jelena Trivić.

-Što se tiče Banjaluke, koju trenutno vode Dodikove sluge, spremni smo i za tu ključnu političku bitku u kojoj ćemo demolirati mali gradski režim, kako na poziciji gradonačelnika, tako i na nivou gradske skupštine, zaključila je Trivićka.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име