Narodna koalicija u Velikoj Obarskoj: Narod Semberije ne možete potkupiti! (foto)

Datum:

Share post:

Današnji primjer kupovine glasova u zaseoku Miljevići u Obarskoj od strane lica zaposlenog u Gradskoj upravi grada Bijeljina je za svaku osudu, ali Ljubiša Petrović ne može da potkupi narod Semberije koji će 19. marta izaći na referendum, glasati ZA opoziv aktuelnog gradonačelnika, i pobijediti podjele i mržnju koje Petrović sije u prethodne dvije godine, poručeno je večeras na tribini Narodne koalicije „Pokrenimo Bijeljinu“ u Velikoj Obarskoj.

„POKRENIMO BIJELJINU“: Tužilaštvo da reaguje – Ljubiša Petrović kupuje glasove (foto)

Predsjednik Štaba Koalicije za opoziv gradonačelnika Miroslav Milovanović istakao je da će loša i nezakonita praksa koju sprovodi Ljubiša Petrović biti trajno izbrisana poslije referenduma čiji se dan približava.

– Ne mogu se javni resursi i narodni novac trošiti na takav način. Za podjelu sredstava borcima mora da postoji sistem i pravilnik, a izgleda da je Ljubišino jedino pravilo – zadržati se na funkciji. Međutim, za tri dana će biti iskazana volja naroda i pokrenućemo Bijeljinu – rekao je Milovanović.

On je naveo da u Semberiji, od gradonačelnikovog dolaska, nije urađen nijedan novi projekat, nego da su završeni oni koji su započeti još prije tri godine.

– Petrović je pojedinac koji se uporno distancira od republičkih vlasti, od zajedničkih institucija na nivou BiH, a svi smo svjesni da se Bijeljina može razvijati samo ako postoji saradnja – naglasio je Milovanović.

Predstavnik SNSD-a Dragan Knežević smatra da gradonačelnik nije ispunio očekivanja naroda i da ne razumije zadatke koje treba da vrši Gradska uprava.

– Naša najveća zamjerka je to što se Bijeljina nije obratila Vladi Republike Srpske i zatražila dio sredstava od 1,5 milijardi KM, koliko je predviđeno za kapitalne projekte. To znači da gradonačelnik ne razmišlja o razvoju i napretku, nego o svojoj fotelji – zaključio je Knežević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Načelnik Savić učestvovao u Beču na Konferenciji u organizaciji OEBSA

„Na sastanku u Beču imao sam priliku da zajedno sa načelnikom Teočaka Taibom Muminovićem učestvujem u radu konferencije...

Dnevni horoskop za 31. mart

OVAN POSAO: Napredujete iz dana u dan. Ovakva dinamična atmosfera vam potpuno odgovara. Ovo je u potpunosti energija koja vama...

Twitter ukida stare oznake za verifikaciju 1.aprila

Zastarjeli verifikovani korisnici moraće da plate kako bi zadržali svoj status. Uskoro će korisnici sa prethodno verifikovanim Twitter nalozima...

AGRO SAVJET: Kako do boljeg prinosa i kvaliteta voća

Pod povoljnim uslovima sredine, stabla šljive obilno zameću plodove. Preveliki broj plodova na stablu narušava odnos između plodova...