Naletio na grudvu zaleđenog snijega: Vukanović oštetio službeni automobil Narodne skupštine

Datum:

Share post:

Nebojša Vukanović, lider Pokreta „Za pravdu i red“ i poslanik ove stranke u Narodnoj skupštini RS tokom putovanja od Nevesinja ka Gacku naletio je službenom škodom na zaleđenu grudvu snijega i tom prilikom oštetio donji dio automobila.

To je saopštio i Vukanović na svom blogu, na kome je naveo da „nije izazvao nikakav sudar, niti ugrozio pješake ili učenike“, a kako su to nešto ranije prenijeli pojedini mediji.

„Auto škoda oktavija je dosta nisko, niže u odnosu na volva, a zaleđena grudva preko koje sam prešao je probila hladnjak klime i crijevo, u podvozju. Na santu sam naletio tačno kod radara gdje je ograničenje 50 km/h, i naravno da u tom trenutku nisam brzo vozio, iako moram priznati da često žurim i brže vozim“, napisao je, između ostalog, Vukanović.

Rekao je da je odmah nakon što se to dogodilo pozvao generalnog sekretara Narodne skupštine Republike Srpske Borana Bosančića.

„I pitao ga da li da na licu mjesta popravim hladnjak i crijevo o svom trošku, ili da pozovem policiju, a on mi je rekao da je pravilo da policija uradi uviđaj, i da vozilo šlep-službom, koja je besplatna, pošaljem u škodin servis u Banjaluci, jer je kasko osiguran, a tamo se vozilo održava od njegove kupovine 2016. godine“, naveo je Vukanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Pozorišna radionica za mlade Bijeljine

„Gluma ili san o strasti“ naziv je radionice za srednjoškolce i studente koju Centar za kulturu “Semberija” u...

ELEKTRO BIJELJINA: U nedjelju počinje remont čvornih trafo stanica

Saopštenje "Elektro Bijeljine" prenosimo u cjelosti: "Radnici „Elektro-Bijeljine“ će u nedelju 2. aprila 2023. godine, započeti aktivnosti na remontima...

Pokret za Bijeljinu podjelom sadnica voća i ruža najavio početak „Aprila mjeseca čistoće“ (foto, video)

Članovi i aktivisti Pokreta za Bijeljinu danas su, u susret „Aprilu mjesecu čistoće“, podijelili sadnice voća, vinove loze...

Razvojna agencija Grada Bijeljina organizovala Infodan – prezentacija Programa rada za 2023.godinu

Razvojna agencija Grada Bijeljina danas je organizovala Info dan, odnosno, prezentaciju Programa rada za 2023. godinu Razvojne agencije Grada...