Najmlađi Popovljani su danas pokazali izuzetnu vrijednost i inicijativu, organizujući prodaju domaćih proizvoda i limunade u svome selu.

Ovi mladi entuzijasti okupili su se s različitim domaćim proizvodima koje su pripremili s mnogo truda i ljubavi. Na improvizovanom štandu našli su se razni domaći kolači, svježe voće i povrće, te ukusna limunada kojom su osvježavali prolaznike.

Njihov štand nije bio samo mjesto prodaje, nego i mjesto okupljanja. Mnogi prolaznici su se zadržali u razgovoru s ovim mladim prodavcima, diveći se njihovoj marljivosti i pozitivnoj energiji.

Uz osmijehe i toplu dobrodošlicu, ovi najmlađi Popovljani pridobili su povjerenje svih koji su svratili do njihovog štanda. Osim što su prikupili novac prodajom svojih proizvoda, njihova inicijativa je imala i dublje značenje – podsjetili su sve prisutne na važnost zajedništva i međusobne podrške.

Roditelji i mještani s ponosom su posmatrali ove vrijedne mališane koji su svojim trudom i predanošću unijeli radost i živost u svakodnevnicu Popovljana.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име