NAJLJEPŠA SEMBERKA spremna za finale Izbora za MIS REPUBLIKE SRPSKE

Datum:

Share post:

Misica Semberije 18-godišnja Željana Radovanović iz Srednje Čađavice izjavila je da je spremna za finale Izbora za mis Republike Srpske, koje će biti održano u Bijeljini, u nedelju osmog septembra u H.otelu Drina sa početkom od 20 časova.

Željani Radovanović učešće na izboru za najljepšu djevojku Republike Srpske veliki je izazov. Nadam se dobrom plasmanu, a, vjerujem da bi sve djevojke željele pobjedu. Želim od srca da pobijedi najljepša“, rekla je Radovanovićeva.
Prema njenim riječima, na izbor za mis Semberije, koji je održan početkom avgusta, prijavila se neplanski, a na prijedlog Agencija „ABC models“ sa kojom ima potpisan ugovor.

Željana
Radovanović
Zbog obaveza na fakultetu, ove godine neću moći da radim inostrane angažmane. Ipak, i pored moje ljubavi prema modi, modelingu i manekenstvu, obrazovanje mi je prioritet’’, kaže Radovanovićeva, student Informatičkog fakulteta na bijeljinskoj „Sinergiji“.

Ističe da vlasnici Agencije „ABC models“ na prvo mjesto stavljaju obrazovanje, što joj je olakšavajuća okolnost, jer imaju razumijevanje da se ne može isključivo posvetiti modelingu radi obaveza na fakultetu.Skauti Agencije su  me pronašli na Instagramu i pozvali prošle godine na razgovor. Tako je sve počelo. Naravno da bih željela da se ostvarim kao model, van granica BiH, ali sa diplomom fakulteta’’, istakla je Radovanovićeva.

TESTNA REKLAMA

Kaže da je zahvalna genetskim predispozicijama da ne mora da se ,,bori’’ sa dijetama, jer ima odličnu liniju i ne treba da se iscrpljuje napornim treninzima. Ističe da joj  mnogo znači podrška majke, oca i 17-godišnjeg brata, navodeći da porodica smatra da joj, osim manekenstva, obrazovanje mora biti na prvom mjestu.Volim sve što je prirodno. I, ako se našminkam, želim da to ne bude pretjerano. Lijepoj djevojci dovoljno je malo šminke i da ta šminka samo istakne prirodni izgled’’, kaže Željana Radovanović, koja sa porodicom živi u Srednjoj Čađavici.

Nama ostaje samo da ovoj skromnoj djevojci poželimo uspjeh, jer ga ona, svakako, zaslužuje.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BUDI RADNIK: Sutra u Centru za kulturu predstavljanje novih igrača FK ’’Radnik’’ i najava prodaje sezonskih ulaznica

Sutra, (ponedeljak, 15.avgust 2022.)  će se u Galeeriji  Centra za kulturu „Semberija“ sa početkom u 17..00 časova održati pres...

PROMOTIVNI FILM O OPŠTINI – “Lopare majevička oaza“ (video)

Ove godine o opštini Lopare je snimljen promotivni film pod nazivom „Lopare majevička oaza“. Načelnik opštine Lopare Rado Savić...

U OBUDOVCU KOD ŠAMCA ODRŽANA TRADICIONALNA DESETA „KOTLIĆIJADA“

U Obudovcu na „Jekića jezerima“ održana je tradicionalna deseta „Kotlićijada“, gdje su u spremanju vrsnih i ukusnih kotlića...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: NEMOJTE NAM OTIMATI POBJEDU

Ekipa Zvijezde 09 odigrala je neriješeno 1:1 sa ekipom Kozare, a nakon meča vidno ljut i izrevoltiran sudijskom...