Banjalučanka Dubravka Macanović (38) izgubila je bitku sa karcinomom pluća, nakon teške, jednogodišnje borbe sa ovom surovom bolešću.

Ova hrabra žena, iako svjesna cjelokupne situacije, nije željela da se preda. Mjesecima je primala razne terapije, uključujući i biološku. Nažalost, nije izdržala.

– Pišem, pa obrišem. Ali, moram da se obratim svima vama koji nas pratite i na ovaj način. Izgubili smo je. Najhrabrije srce jutros je prestalo da kuca. Zbog epidemiološke situacije, ispratićemo je sutra u najužem krugu porodice. Mada znam da bi mnogi željeli da se oproste od nje, molim vas ostanite kod kuće i čuvajte se. Borila se lavovski. Do posljednjeg dana. Nadljudskom snagom. Moja kraljica, moja jedina. Za ovu tugu i bol ne postoje riječi. Cvrle moj. Leti sad. Putuj na neko ljepše mjesto i čekaj me – napisala je na društvenoj mreži Dubravkina sestra, Suzana Marić.

Njena borba, u nekoliko navrata, iskažena je i u medijima, kada su se ona i njena sestra, Suzana, zahvaljivali svima koji su im nesebično pružili podršku i pomoć.
 

Karcinom pluća Dubravki Macanović otkriven je u maju mjesecu 2019. godine u Dubrovniku, gdje je trebalo sezonski da radi. Od tada ova hrabra žena, koja ima smeđi pojas u karateu, vodila je najtežu borbu za sopstveni život.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: mojabanjaluka.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име