Večeras je održana proširena sjednica Gradskog odbora SNSD Bijeljina na kojoj su pored članova odbora prisustvovali i predsjednici 70 Mjesnih odbora, rejonski koordinatori i njihovi zamjenici.

Iz bijeljinskog SNSD je saopšteno da je na sjednici konstatovano da je Republika Srpska brutalno napadnuta i da se njene institucije nalaze pod dosad neviđenim pritiscima od strane nelegalnog i lažnog visokog predstavnika Kristijana Šmita.

Iz SNSD dalje navode da su legalno izabrani predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik kao i članovi njegove porodice, samo jedna od meta samovolje srbomrsca Kristijana Šmita, dalje navodeći da se stajući u odbranu  institucije Predsjednika Republike brani Republika Srpska i sve njene institucije.

-U to ime,  pozivamo sve patriotske stanke koje djeluju na teritoriji Grada Bijeljina, odnosno sve građane patriote koje okuplja ljubav prema Republici Srpskoj, bez obzira na pripadnost ili nepripadnost nekoj političkoj partiji, da 16.11.2023. godine dođu i budu dio narodnog mitinga pod nazivom  „Branimo Srpsku “ koji će se održati sa početkom u 19.00 časova u sportskoj dvorani OŠ Vuk Karadžić, a na kojem će govoriti najviši zvaničnici Republike Srpske, piše na kraju saopštenja za javnost.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име