Načelnik Ugljevika Vasilije Perić uručio je Milenku Mitroviću iz Donje Trnnove rješenje o isplati 5.000 KM iz lokalnog budžeta za stambenu potrebu.

Perić je posjetio Mitrovića, koji je sin poginulog borca Vojske Republike Srpske, njegovu suprugu i troje djece.

-Milenko je otkupio kuću u Donjoj Trnovi koja nije uređena. Na ovaj način mu pomažemo da adaptira stambeni objekat-rekao je Perić.

On je najavio da će u opštinu Ugljevik zaposliti Milenka Mitrovića i na taj način će imati kvalitetnije uslove života.

-Ovo je divna porodica koja zaslužuju našu pažnju-naglasio je Perić.

Mitroviće je zajedno sa načelnikom Perićem posjetio predsjednik Boračke organizacije Ugljevika Jovan Marinković koji je napomenuo da Milenko trenutno živi u zajednici sa ukupno 11 članova domaćinstva.

-Zahvaljujem se načelniku Periću, lokalnoj upravi, koji imaju razumijevanje i pomažu porodice poginulih boraca da riješe stambeno pitanje i zaposlenje koje je jako bitno za ovu porodicu koja ima troje djece-rekao je Marinković.

Opštinska Boračka organizacija prema najavi Marinkoivća će učestvovati u pomoći za adaptiranje kuće Mitrovića kako bi se ova porodica trajno stambeno riješila.

Opština Ugljevik u proteklom periodu riješila je stambeno 150 porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida do četvte kategorije.

-Na tome ne stajemo, nastavljamo i dalje podršku boračkoj populaciji-naglasio je Marinković.

Odbornik u Skupštini opštine Ugljevik Čedomir Lujanović, koji je mještanin Donje Trnove pozdravio je Mitroviće zajedno sa Perićem i Marinkovićem.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име