NAČELNIK OPŠTINE PALE DOBIO PRIJETEĆE PORUKE: ''Ti si sljedeći na meti, pričuvaj djecu ili se povuci''

Datum:

Share post:

“Načelniče, ti si sljedeći na meti, pričuvaj djecu ili se povuci'' – ovo je samo jedna od prijetećih poruka koju je dobio načelnik opštine Pale, SNSD-ov Boško Jugović. 
 

Sve je prijavio policiji koja je nekoliko mjeseci motrila na njegovu kuću i članove porodice. PU Istočno Sarajevo predmet je predala nadležnom Tužilaštvu, što nam je i potvrđeno.

Jugović danas poručuje da ima određene sumnje o tome od koga su stigle prijetnje. Uvjeren je da je riječ o članovima SDS-a koji su na prošlim izborima bili kandidati te partije. Imena ne otkriva, ali najavljuje tužbe. 

“Ja insistiram da se ta lica otkriju, bez obzira da li će biti osnova da se krivična pokrene ili ne, ja ću sa svoje strane pokrenuti privatnu tužbu protiv lica pogotovo kada postoji osnovana sumnja da neka od tih lica se nalaze na listi odbornika iz prošlog saziva", kaže Boško Jugović, načelnik opštine Pale.

U SDS-u nisu komentarisali navode načelnika da su mu prijetili njihovi članovi. Nemaju ništa protiv da se i objave imena onih koji su pisali Jugoviću i poručuju da nadležne službe treba time da se pozabave.

TESTNA REKLAMA

“Da pustimo PU da rasvjetli ovo krivično djelo i da rasvjetle ostala krivična djela i da normalno kao ljudi živimo", kaže Miodrag Kovačević, predsjednik OO SDS Pale.

Načelnik Pala, sa današnje vanredne konferencije za novinare je zatražio i da istražni organi ispitaju na koji način je grad Istočno Sarajevo kupilo lokalnu televiziju koja, tvrdi, služi za promociju SDS-a i PDP-a, stranaka koje su u vlasti na gradskom nivou.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Hiljadu učesnika iz 58 klubova na Međunarodnom rukometnom turniru u Bijeljini

Hiljadu učesnika iz 58 klubova na Međunarodnom rukometnom turniru u Bijeljini. BIJELJINA HANDBALL CUP 2022 će biti održan 19,...

NAŠA REPUBLIKA SRPSKA na današnji dan DOBILA IME

Narodna skupština Srpske Republike BiH usvojila je u Banjaluci 12. avgusta 1992. godine Deklaraciju o državnom i političkom...

RiTE „Ugljevik“ i „Elektro – Bijeljina“ u plusu – Za pola godine ostvarena VIŠEMILIONSKA DOBIT

Zavisna preduzeća Elektroprivrede Republike Srpske (ERS), osim Elektrokrajine, završila su prvu polovinu ove godine u plusu te...

SAVO MILOŠEVIĆ novi trener Partizana

Legendarni srpski fudbaler Savo Milošević vratio se na klupu Partizana, objavili su mediji u Srbiji. Nakon eliminacije u kvalifikacijama...