Načelnik Opštine Sokolac, Milovan Cicko Bjelica pohvalio osoblje bijeljinske bolnice

Datum:

Share post:

Načelnik Opštine Sokolac, Milovan Cicko Bjelica pohvalio je kompletno osoblje naše bolnice, usluge i uslove prilikom kratkog boravka u našoj zdravstvenoj ustanovi.

Gospodin Bjelica je svoje zadovoljstvo podijelio i sa svojim prijateljima na ličnom FB profilu.

Njegovu izjavu prenosimo u cjelosti:

„Prezadovoljan sam kvalitetom usluge i odnosom osoblja (profesionalno osoblje i savremena oprema) bijeljinske bolnice “Sveti Vračevi” prema meni kao pacijentu.

Veliko hvala direktoru JZU Bolnice “Sveti Vračevi” Dr Zlatku Maksimoviću, ljekarima ove ustanove i medicinskom osoblju na njihovoj požrtvovanosti, brizi i stručnosti koju dokazuju u svakom momentu. Hvala vam!“

Direktor JZU Bolnica „Sveti vračevi“ prof. dr Zlatko Maksimović posjetio je Bjelicu i tom prilikom istakao da je vrlo značajno kada ljudi iz drugih krajeva dolaze u našu ustanovu pogotovo oni koji su stvarali našu zemlju.

– Bolnica Bijeljina posljednjih godina mnogo ulaže u edukaciju i u znanje. Da smo na pravom putu, govori činjenica da imamo veliki broj pacijenata koji iz drugih regija kako iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine ali i regiona dolaze u našu zdravstvenu ustanovu. To je znak da trebamo raditi više, bolje i posvećenije, kontinuirano ulagati u znanje i kadar, dodao je dr Maksimović.

Gospodin Bjelica je obavio sve potrebne pretrage, osjeća se dobro i danas odlazi kući. Želimo mu dug život i dobro zdravlje!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PU BIJELJINA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, juče i danas, učestvovali...

PU BIJELJINA: U februaru ove godine 10% manje kriminaliteta u odnosu na februar prošle godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u februaru je krivičnim djelom privrednog kriminaliteta pričinjena šteta od...

DODIK – POTPISAĆU: Nova sjednica Kolegijuma NS RS, na dnevnom redu Izborni zakon RS

U ovim trenucima u NS RS počela je sjednica Kolegijuma, a kako saznajemo, tema je Izborni zakon Republike...

MILIČEVIĆ: SDS žrtvovao sebe za Srpsku, a vi niste spremni na to!

"Srpska demokratska stranka 2006. godine, a počev od 2004. godine bila je u veoma teškoj situaciji suočena sa...