NAČELNIK LOPARA RAZGOVARAO SA MIROSLAVOM KOJADINOVIĆEM PRIVREDNIKOM I HUMANISTOM IZ NJEMAČKE

Datum:

Share post:

NAČELNIK SAVIĆ RAZGOVARAO SA MIROSLAVOM KOJADINOVIĆEM PRIVREDNIKOM I HUMANISTOM IZ NJEMAČKE

Načelnik Lopara Rado Savić je danas upriličio prijem za privrednika i humanistu iz Njemačke Miroslava Kojadinovića.

„Uvijek je veliko zadovoljstvo razgovarati sa gospodinom Kojadinovićem, čovjekom koji je veliki prijatelj Lopara i cijele Majevice i naroda koji ovdje živi“, rekao je Savić.

On je istakao da je svaki dolazak velikog humaniste jedna humana misija, tako da je Kojadinović i danas, nakon razgovora u kabinetu načelnika, posjetio školu u Priboju i tom prilikom uručio vrijednu donaciju za učenike.

„Pričali smo o nekim razvojnim projektima i mogućnostima da Kojadinović svojim znanjem i umijećem i prije svega poznanstvom u Bavarskoj i cijeloj Njemačkoj nas poveže kako bi naša lokalna zajednica pronašla partnere za projekte i investitore“, naveo je Savić.

Miroslav Kojadinović je istakao da su sastanci na kraju svake kalendarske godine sa načelnikom Savićem postali tradicionalni.

On je saopštio da se razgovaralo o projektima koji su planirani, realizovani i koji treba da se realizuju.

„Ova lokalna zajednica u 2023. godini kreće u jedan ambiciozan projekat razvrstavanja kućnog otpada, pa ću se potruditi da prenesem svoja iskustva i zajedno sa našim timovima iz Njemačke će se izvršiti jedna jaka ekspertiza, te ćemo zajedno raditi na tome i pomoći opštini Lopare, kao i u svim drugim projektima, koliko to bude u našoj moći“, zaključio je Kojadinović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...