Načelnik Šekovića i osam odbornika prešlo u Ujedinjenu Srpsku

Datum:

Share post:

Miladin Lazić, načelnik opštine Šekovići, pristupio je redovima Ujedinjene Srpske. Lazić je za naš portal izjavio da je nakon konultacija sa članovima Ujedinjene Srpske, zajedno sa osam odbornika skupštine opštine Šekovići pristupio toj stranci, te da očekuje novu energiju kad je u pitanju razvoj te opštine.

“Nakon razgovora sa svojim političkim saradnicima i odbornicima od Skupštine opštine Šekovići, razgovarali smo sa predsjdnikom Ujedinjeme Srpske, Nenadom Stevandićem i najužim  rukovodstvom partije, videli smo da tu postoji jedna velika energija i ogroman potencijal, kako same partije tako i potencijal za našu opštinu” izjavio je Lazić za InfoDrina.

Lazić je izjavio da je donešena odluka da se pristupi redovima Ujedinjene Srpske, koja je najbrže rastuća stranka u Republici Srpskoj i da ovim potezom očekuje uspješnu zajedničku saradnju i boljtku za opštinu Šekovići.

Lazić dodaje da su odlučili da podrže listu  Ujedinjene Srpske na narednim opštim Izborima, te da u Šekovićima očekuje apsolutnu pobjedu, kako za Narodnu Skupštinu Republike Srpske, tako i za Parlament BiH, te i pobjedu koalicionih kandidata za inokosne funkcije iz Republike Srpske.

TESTNA REKLAMA

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić je čestitao Laziću na odbiru ove političke partije za svoje buduće političko
djelovanje.

“Ujedinjena Srpska sa njim i osam odbornika koji su došli iz opštine Šekovići, zajedno sa odbornicima ove stranke biće značajno jača, ne samo u toj izbornoj jedinici, već u cijeloj Republici Srpskoj”, rekao je Stevandić novinarima na Jahorini.

Miladin Lazić je načelnik opštine Šekovići, završio je gimnaziju “Filip Višnjić” u Bijeljini i diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Kandidovao se na lokalnim izborima, na kojima je ubjedljivo pobjedio jer je prepoznata njegova želja da promjeni stvari u svom rodnom mjestu, što je i pokazao na svom primjeru, te je jedna od prvih odluka nakon pobjede je bila da smanji načelničku platu sa 2800 na 600 KM, te je uveo strogu primjenu pravila u javnom sektoru.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: infodrina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

LOPARE: KOLO SRPSKIH SESTARA “MATI ANGELINA SRPSKA“ PROSLAVILO KRSNU SLAVU (foto)

Kolo srpskih sestara iz Lopara je obilježilo svoju krsnu slavu - Prepodobna mati Angelina Srpska. Tim povodom u hramu...

Kombajn oborio Ginisov rekord u žetvi pšenice

Poboljšane performanse New Holland kombajn CR8.90 Revelation su doprinijele ovom rekordu. Kompanija New Holland još jednom se upisala na...

Prva Liga Srpske: Glišić šokirao Zvijezdu 09, Rudar Prijedor okrenuo u nastavku

Kozara je šokirala Zvijezdu 09 i odnijela bod sa gostovanja. Ekipa iz Etno sela Stanišić je vodila 1:O sve...

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz Glasoviti film Australija reditelja Baza Lurmana, romantična epska...