Na pomolu nova skupštinska većina u Bijeljini?!

Datum:

Share post:

U Novoj godini Skupština grada Bijeljina dobiće novu skupštinsku većinu okupljenu oko SNSD, saznaje InfoBijeljina u dobro obaviještenim krugovima.

Potvrđujući gradske priče o tome da se u Bijeljini uveliko radi na promjeni skupštinske većine, naš izvor navodi da se već nakon novogodišnjih i božićnih praznika mogu očekivati konkretne aktivnosti.

„Već duže vrijeme SNSD radi na tome, a posao im je olakšala grupa nezadovoljnih odbornika u SDS-u koji su odlučili da se priklone drugom bloku“, navodi sagovornik InfoBijeljina.

Napominjući da je logično očekivati da će SNSD, koji je na izborima dobio legitimitet nastojati da lokalnu vlast približi republičkoj, naš izvor dodaje da nije isključeno da im se pridruži dio odbornika iz stranaka koje djeluju opoziciono. 

TESTNA REKLAMA

„Mnogi će naći svoj interes u novoj većini. S jedne strane je dobro da se oko zajedničkog interesa okupi što veći broj stranaka, i da se u saradnji sa vlastima na republičkom nivou riješe neka pitanja važna za Bijeljinu“, navodi izvor InfoBijeljina.  

Na pitanje InfoBijeljina da li promjena skupštinske većine otvara i pitanje opoziva gradonačelnika, naš sagovornik kaže da je za takva pitanja i razmišljanja još rano. 

Iako se o svemu još uvijek pregovara nezvanično saznajemo da bi na poziciju predsjednika Skupštine grada došao jedan od odbornika aktuelne većine, dok bi na mjesto zamjenika gradonačelnika došao kadar iz SNSD.

Izvor: infobijeljina.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DRAGIŠA KATIĆ KALE: Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi

Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi. Dugogodišnji igrač, kapiten, trener i direktor stadiona u Dvorovima, omiljen, poštovan...

ŠAROVIĆ: SDS na izbore izlazi pod sloganom “Živjećeš bolje“

Srpska demokratska stranka na predstojeće izbore izlazi sa sloganom „Živjećeš bolje“, saopštio je ovo danas na konferenciji za...

MALETIĆ: Savo Bakajlić preko Nedžada Biće koji ima “SAKSIJU ZEMLJE“ i federalnih udruženja hoće nemire u Srpskoj

Zoran Maletić, pomoćnik ministra za poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, komentarišući današnju konferenciju za medije Udruženja poljoprivrednika "Sela...

Savo Bakajlić traži ostavku Gradonačelnika Bijeljine i raspuštanje Skupštine (video)

Predsjednik Udruženja „Sela Semberije i Majevice“, Savo Bakajlić, danas je održao konferenciju za medije na kojoj je zatražio...