Nakon današnje pres konferencije u Trebinju kontaktirali smo Jelenu Trivić predsjednicu Narodnog fronta te razgovor prenosimo u cjelosti:

-Gospodin Vukanović je u proteklih 5 mjeseci snimio minimalno 10 videa i napisao 15 tekstova protiv Narodnog fronta, protiv mnogih članova Narodnog fronta, uključujući i dr Borjana i mene, prepunih neistina i lažnih konstrukcija, tvrdeći da će politički uništiti Narodni front, izjavila je predsjednik Barodnog fronta Jelena Trivić za pirtal Dešavanja u Bijeljini.

POLITIČKI HAOS U TREBINJU: Raspad opozicije, Vukanović napustio pres (video)

Trivićeva ističe da su sve te neistine izrečene  javno na njegovim (Nebojša Vukanović) zvaničnim kanalima.

KRUNIĆ: PITAJTE NARODNI FRONT ZAŠTO?! SDS,PDP i Lista za pravdu i red su završili priču sa vama za sva vremena (foto,video)

-Mi smo se trudili da budemo krajnje korektni u jednoj nekorektnoj situaciji, svjesni činjenice da je važan samo jedan cilj, a to je borba protiv režima, kaže Jelena Trivić.

-Prvi put kada mu je odgovoreno istinom, našao se pogođen. Gospodin Vukanović mora da zna da se Narodni front nije savio pred neistinama režima koje se plasiraju gotovo svakodnevno putem njihovih medija, pa se neće saviti ni pred njegovim neistinama, izjavila je za Dešavanja u Bijeljini Jelena Trivić.

-Dr Borjan je bio vrlo kulturan i uviđavan na pomenutoj konferenciji za medije, uzevši u obzir kolike uvrede smo mi iz Narodnog fronta pretrpjeli od strane gospodina Vukanovića. Dr Borjan je neko ko je u izuzetno teškom trenutku za opoziciju stao na crtu režimu kada niko nije smio i htio, i to gospodin Vukanović vrlo dobro zna, nastavila je Jelena Trivić.

Na kraju je zaključila da uprkos ovoj situaciji nastavljaju svoj politički put  samo sa jednim ciljem, te da je to slom režima, a drugi neka se bave pokušajima “uništavanja” Narodnog fronta.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име