GRADAŠČEVIĆ, SDA: Gradonačelnik se afirmiše kao veliki borac protiv nepravde i kriminala, pa i tamo gdje kriminala nema

Datum:

Share post:

Saopštenje potpredsjednika Skupštine Grada Bijeljina Mustafe Gradaščevića, a povodom izjave SDS Bijeljina da je odstranjen sa Biračkog mjesta, prenosimo u cjelosti:

„Poštovani sugrađani.

Od strane, kako već sad stvari stoje, bivšeg gradonačelnika Grada Bijeljina, Ljubiše Petrovića danas sam direktno, imenom i prezimenom optužen za remećenje procese referenduma na biračkim mjestima u Janji. Moja destruktivost je, eto, išla do te mjere da su organi reda morali da me udalje sa biračkog mjesta.

Želim da poručim svim dobronamjernim Sembercima da se radi o laži Petrovića lično, njegovog štaba, i BN televizije. Ovakav gradonačelnikov nastup meni lično mnogo govori o informacijama koje dobija sa terena. I razumijem, „Laki je malo nervozan“.

BOŽOVIĆ, SDS: Naši članovi odstranjeni su sa BM, jer su se zalagali da kutije budu okrenute ka članovima biračkog odbora (video)

Gradonačelnik Petrović se i ovaj referendumski dan ponaša kao i prethodne dvije godine: „ukaže“ se nakratko na jednom mjestu, ali ipak dovoljno dugo da u svojoj glavi iskonstruiše čitav scenario koji, pogađate, njega mučenika opravdava, brani i afirmiše kao velikog borca protiv nepravde i kriminala. Pa i tamo gdje kriminala nema!

I na kraju, poštovani moji sugrađani, dobri moji Semberci, dragi moji Janjarci, složno i jedinstveno ZA OPOZIV!

P.S. Odmah već sutra idu tužbe za klevetu.

Pozdrav za već sad bivšeg gradonačelnika od odbornika iz Janje.“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RISTO VOJVODIĆ IZ MILIĆA – glavna spona u prijateljstvu dvorovljanskog Proletera i FK “Milići“ (foto)

Risto Vojvodić je kao učenik došao u Bijeljinu 1968. godine s namjerom da završi tehničku školu koja tada...

Šta kažu u PDP i SDS o stranci Jelene Trivić?

Jelena Trivić okuplja članove Narodnog fronta. Saznajemo da će joj se pridružiti veliki broj onih sa članskim kartama...

Sto dana Vlade Srpske: Nikad brže ostavke i nikad duže prazne ministarske fotelje

Nikad brže ostavke ministara i nikad duže prazne ministarske fotelje, glavno je oblježje Vlade Republike Srpske za prvih...

AUTOPUTEVI SRPSKE: Ćorić sa predstavnicima “Kineske korporacije za puteve i mostove“ CRBC

Nedeljko Ćorić, vd direktor Autoputeva Republike Srpske sastao se danas sa predstavnicima ''Kineske korporacije za puteve i mostove“...