"Moguće da NEKI POSLANICI SDS pristupe vladajućoj koaliciji"

Datum:

Share post:

​Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je moguće da jedan broj poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske izađe iz stranke i da pristupe nekoj od stranaka okupljenih oko SNSD-a, pošto je SDS u rasulu i nema liderstva.

 
 
 
 
 
"Njihove politike su nenarodne i naravno da gube podršku", rekao je večeras Dodik.
 

On je potvrdio da SNSD sa ljudima u Bijeljini traga za mogućom saradnjom na lokalnim izborima kako bi toj lokalnoj zajednici ponudili kompaktnost između lokalnog i republičkog nivoa upravljanja.

"Time što je Bijeljina imala SDS, a Republika SNSD na vlasti, Bijeljina nije ništa izgubila", rekao je Dodik, podsjećajući da je Republika Srpska u Bijeljini napravila značajne infrastrukturne objekte, kao i bolnicu u koju je uloženo 76 miliona KM.

Prema njegovim riječima, mnogo toga je urađeno, ali je moglo i više da nije bilo neke tihe opstrukcije ili nekog tihog nerazumijevanja.

TESTNA REKLAMA

"Danas na području Bijeljine završavamo parcelaciju za izuzimanje zemljišta za izgradnju auto-puta koji ide od Kuzmina preko Rače za Bijeljinu i dalje prema Brčkom, a onda ide krak prema Tuzli i Sarajevu, a onaj drugi prema Banjaluci. Gradi će se i gasovod", dodao je Dodik za "O kanal" i "Oslobođenje".

On je konstatovao da SDS ništa od toga ne može da ponudi narodu i da imaju samo spekulacije.

"Ja znam neke ljude koji pokazuju interes da se `prepakuju`", rekao je Dodik, ocijenivši da predsjednik SDS-a Mirko Šarović nije bio lider stranke i čuvar njenih izvornih principa, već je gledao samo svoju karijeru, zbog čega je cijela njihova organizacija u Doboju prešla u SNSD.

"Mi sada u Doboju imamo odličnu situaciju da ćemo naredne lokalne izbore dobiti nesporno visokim rezultatom", naveo je Dodik.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Obilježena slava Grada Bijeljina (foto)

Grad Bijeljina danas je proslavio krsnu slavu Svetog Pantelejmona, zaštitnika Grada. U sklopu programa, prije prazničnog bogosluženja, prisutni su...

U septembru počinje izgradnja dva auto-puta u RS

Prvi radovi na auto-putu Prijedor-Banjaluka počeće 2. septembra, a petnaestak dana kasnije krenuće i izgradnja dionice Bijeljina-Rača, čime...

Fijakerijada povodom slave Grada Bijeljina

Na Gradskom trgu u Bijeljini, danas je povodom slave Grada Bijeljina održana fijakerijada u organizaciji Konjičkog kluba „Semberija“...

Narednih dana u RS će pojeftiniti gorivo

Na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj benzin će narednih dana pojeftiniti do 12, a dizel do osam feninga...