Temperature u regionu, pa tako i u Bijeljini i dalje idu iznad 30 stepeni Celzijusa. Mnogi tako osvježenje traže na bazenu, moru i u hladu. Sezona godišnjih odmora je u toku, pa smo prošetali centrom Bijeljine i pitali naše sugrađane kako provode godišnje odmore i idu li na more ovog ljeta

-Bila sam na ljetovanju u Herceg Novom ove godine. Moja penzija, nažalost, ne može da priušti takav odmor, pa radim privatno da bih to nadoknadila. Godišnji odmor bi trebalo da bude potreba svih nas. Međutim, zaista, je postao „luksuz“, naročito ako su u pitanju veće porodice. Čovjek koji sam sebi zarađuje možda i može da odvoji za neki jeftiniji odmor. Na primjer, mnogi danas odlaze u Grčku, koja je mnogo jeftinija, uprkos velikim gužvama na graničnim prelazima“, kaže za portal ,,Semberija info“ naša sugrađanka Anica Spasojević.

-Ove godine sam išla u Tunis na ljetovanje sa sinom i suprugom. Iskustva su odlična. Međutim, iz godine u godinu odlazak na godišnji odmor predstavlja sve veći „luksuz“, cijene su sve veće i veće i to ne može svako da priušti“, rekla je za ,,Semberija info’’ Dijana Vidić.

-Ove godine nisam išao na ljetovanje, zato što sam odlučio da radim i pomažem svojoj porodici. U toku vrelih dana idem na bazene i tako se rashlađujem. Velika želja mi je da jednog dana odem na more u Budvu“, rekao nam je naš mladi sugrađanin Željko Panić.

-Bila sam u Španiji i Italiji na ljetovanju ove godine. Smatram da odlazak na odmor nije toliki „luksuz“, jer i uz malo novca može da se priušti neko kratko putovanje. Sve zavisi koliko novca, zapravo, želimo da izdvojimo za odlazak“, kaže Miljana Marjanović.

-Na ljetovanje idem u oktobru, ali nisam još uvijek sigurna da li će to biti Egipat ili Kipar. Uglavnom, volim neka egzotična mjesta. Ne smatram da je odlazak na ljetovanje postao „luksuz“, jer postoji dosta mjesta koja nisu toliko skupa. Sve zavisi s kim i kako provodite vaše vrijeme“, rekla nam je Ružica Simikić.

 -Moguće je da ću otići na odmor, ali sumnjam da će to biti more. Otići ću u Novi Sad, tamo je, takođe, jako lijepo. Odlazak na odmor je i prethodnih godina bio „luksuz“, ali sve, opet, zavisi kako ko voli. Ako, recimo, idete na more da se provodite kao mladi, onda je to, zaista, „luksuz“. Mnogi volimo i da krstarimo, pa će na kraju takvo putovanje biti skupo“, kaže za ,,Semberija info’’ naša sugrađanka Snežana Mihajlović

-Nisam bio na moru, nemam para. Ali kada idem, vodim psa sa sobom. Međutim, sada imam više pasa, pa moram da biram. Odlazak na putovanje sa psima nije komplikovan. Ko hoće da ih vodi, zaista je jednostavno“, rekao nam je Marko Marković, a na pitanje kako provodi tople dane, odgovorio je:„Klima, majka Drina“.

-Planiram otići na ljetovanje u Igalo. Odlazak na more je sličan kupovini farmerica – neko kupi original, a neko mora polovne. Što se tiče toplih dana, ja sam čudna biljka, meni ne može biti niti hladno, niti vruće“, kaže za ,,semberija info“ naš sugrađanin Vladimir

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име