Mladenka Stajić imenovana za v.d. direktora JP „Vode“ Bijeljina (foto)

Datum:

Share post:

Danas je održana 6. sjednica Nadzornog odbora JP “Vode“ Bijeljina, te se na istoj raspravljalo o 17. tačaka Dnevnog reda.

Kako je potvrđeno za portal Dešavanja u Bijeljini, Nadzorni odbor JP „Vode“ Bijeljina za v.d. direktora je jednoglasno imenovao Mladenku Stajić diplomiranog pravnika iz Bijeljine, umjesto dosadašnjeg direktora Milorada Jovanovića, diplomiranog inžinjera poljoprivrede kome je istekao mandat.

Mladenka Stajić rođena je 13.11.1986 godine i majka je jednog sina.

Po struci je diplomirani pravnik, a poslovnu karijeru započela je u Gradskoj upravi Grada Bijeljina 2013. godine.

Nakon toga, radila je u Agrarnom fondu, a posljednjih pet godina uspješno obavljala funkciju Izvršnog direktora za ekonomske i pravne poslove u JP „Vode“ Bijeljina.

Na sjednici Nadzornog odbora se osim razrješenja i imenovanja v.d. direktora preduzeća između ostalog raspravljalo i o Pravilniku o izmjeni i dopuni Pravilnika o standarnom programskom klasifikacionom kodu za izradu i praćenje izvršenja plana, Realokaciji Plana rashoda, razrješenju i imenovanju v.d. Izvršnog direktora sektora za tehničke poslove, investiciono održavanje i projektovanje JP “Vode“ Bijeljina, razrješenju i imenovanju v.d. Izvršnog direktora sektora za finansijske, računovodstvene, pravne i organizaciono kadrovske poslove JP “Vode“ Bijeljina kao i o ostalim pitanjima bitnim za funkcionisanje i rad JP “Vode“ Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Održan zajednički sastanak Izvršnih odbora SDA Bijeljina i Janja (foto)

U Janji kod Bijeljine je juče (petak, 19. april 2024.) održan prvi zajednički sastanak Izvršnih odbora Stranke demokratske...

Neškovićev Zakon o Ustavnom sudu BiH povod bošnjacima za blokadu Doma naroda PS BiH

Sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH prekinuta je prije mjesec dana i nema naznaka da će u skorije...

Crvena zvezda za potvrdu titule, Partizan za produžetak sna

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće utakmicu u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. 173. izdanje fudbalske svetkovine...

SELAK: Ne zaboravimo da smo narod Pupina, Tesle i Đokovića

Selak: Ne zaboravimo da smo narod Pupina, Tesle i Đokovića Naš narod je u 20. vijeku dao ogroman doprinos...