Mladenka Stajić imenovana za v.d. direktora JP „Vode“ Bijeljina (foto)

Datum:

Share post:

Danas je održana 6. sjednica Nadzornog odbora JP “Vode“ Bijeljina, te se na istoj raspravljalo o 17. tačaka Dnevnog reda.

Kako je potvrđeno za portal Dešavanja u Bijeljini, Nadzorni odbor JP „Vode“ Bijeljina za v.d. direktora je jednoglasno imenovao Mladenku Stajić diplomiranog pravnika iz Bijeljine, umjesto dosadašnjeg direktora Milorada Jovanovića, diplomiranog inžinjera poljoprivrede kome je istekao mandat.

Mladenka Stajić rođena je 13.11.1986 godine i majka je jednog sina.

Po struci je diplomirani pravnik, a poslovnu karijeru započela je u Gradskoj upravi Grada Bijeljina 2013. godine.

Nakon toga, radila je u Agrarnom fondu, a posljednjih pet godina uspješno obavljala funkciju Izvršnog direktora za ekonomske i pravne poslove u JP „Vode“ Bijeljina.

Na sjednici Nadzornog odbora se osim razrješenja i imenovanja v.d. direktora preduzeća između ostalog raspravljalo i o Pravilniku o izmjeni i dopuni Pravilnika o standarnom programskom klasifikacionom kodu za izradu i praćenje izvršenja plana, Realokaciji Plana rashoda, razrješenju i imenovanju v.d. Izvršnog direktora sektora za tehničke poslove, investiciono održavanje i projektovanje JP “Vode“ Bijeljina, razrješenju i imenovanju v.d. Izvršnog direktora sektora za finansijske, računovodstvene, pravne i organizaciono kadrovske poslove JP “Vode“ Bijeljina kao i o ostalim pitanjima bitnim za funkcionisanje i rad JP “Vode“ Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NA PANJIKU OBILJEŽENA 31 GODINA OD HEROJSKE ODBRANE MAJEVICE

Na Panjiku iznad Priboja danas je obilježena 31 godina od odbrane Majevice u Odbrambeno-otadžbinskom ratu i pogibije 16...

Pedagoški fakultet Bijeljina održao Svečanu akademiju i predstavljanje monografije „Istočnik obrazovanja – 30 godina rada Pedagoškog fakulteta“ (foto)

Večeras je u Bijeljini održana Svečana akademija i predstavljanje monografije Pedagoškog fakulteta "Istočnik obrazovanja - 30 godina rada...

BIJELJINA: Braća Rakić za četvrtu pobjedu Proletera iz Dvorova

Proleter iz Dvorova je u posljednjem meču 5. kola drugoligaškog "Istoka" na svom terenu savladao Budućnost iz Pilice...

Počinje obnova i restauracija Aja Sofije

Turska vlada odlučila je da započne dugo čekanu obnovu i restauraciju nekadašnje pravoslavne crkve Aja Sofija u Istanbulu,...