MLADEN KRSTAJIĆ: Mićić (ni)je imao simptome virusa korona?!

Datum:

Share post:

Nakon skupštine fudbalskog kluba „Radnik“ u vrijeme zabrane okupljanja na javnim mjestima i gradonačelnikove (ne)upućenosti u epidemiološku situaciju u gradu Bijeljina, razgovarali smo sa doskorašnjim predsjednikom Radnika, proslavljenim fudbalerom i bivšim selektorom Srbije Mladenom Krstajićem.

U telefonskom razgovoru za portal MojaBijeljina.com Mladen Krstajić govorio je otvoreno o svim dešavanjima u Radniku, gradu Bijeljini i gradonačelnikovom smišljenom karantinu i bježanju od svakodnevnih problema.

„Zakazali su skupštinu fudbalskog kluba Radnik u vrijeme kad se nisam mogao pojaviti u Bijeljini zbog epidemiološke situacije. Brže bolje, izabrali su rukodstvo Radnika, a da nisu konsultovali predstavnike UO koje su izabrali. Rezultat ishitrene skupštine i biranja fiktivnog UO su pojedinačna izjašnjavanje „izabranih“ članova UO i podnošenja ostavki na iste. Takav neprofesionalizam nije zabilježen u skorije vrijeme, a sve u režiji gradonačelnika Mićića i potrčka, zamjenika Jovića“ – rekao je Krstajić u jednom dahu i dodao:

„Mićiću nije uspio plan da za kratko vrijeme Radnik dobije novo rukovodstvo, kao što se nije snašao u ulozi šefa štaba za vanredne situacije grada Bijeljina, gdje je u više navrata pokazao da je izgubljen i da ga je vrijeme pregazilo.

Pri posjeti Dodika u Bijeljini, radovao se što nam je virus došao u Bijeljinu, tugovao što nema stoprocentno upravljanje u Radniku kao što je navikao da se za sve pita u gradu Bijeljina.

Rezultat toga, moje mišljenje, a i većine građana Bijeljine, da je izmislio kontakt sa zaraženim od virusa korana i pobjegao u karantin. Pobjegao je u kućni karantin, a ne kao ostali građani Bijeljine koji su boravili u karantinu u fiskulturne sali.

Sakrio se u kućnom karantinu, a problemi nisu nestali. Šta dalje? Vrijeme će pokazati” – zaključio je Mladen Krstajić za portal MojaBijeljina.com

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Biljana Lukić izabrana za predsjednicu Aktiva žena SDS RS, zamjenica Mladenka Pandurević

Na danas održanom Saboru Aktiva žena Srpske demokratske stranke u Doboju Biljana Lukić iz Kotor Varoši je izabrana...

Utakmice bijeljinskog Radnika među najgledanijim u Prvoj ligi Srpske

OMARSKA NAJGLEDANIJA U LIGI, PRATI IH RADNIK, SLOBODU GLEDALO NAJMANJE LJUDI FK Omarrska najgledaniji je klub u Prvoj ligi...

Anđela iz Ugljevika POBIJEDILA LEUKEMIJU

Osamnaestogodišnja Anđela Tanacković iz Ugljevika, koja je pobijedila leukemiju, svoju inspirativnu priču podijelila je sa novinarima u želji...

Futsaleri bijeljinskog Radnika nadigrali Borac

Futsaleri bijeljinskog Radnika savladali su banjalučkog Borca u 8. kolu Premijer lige BiH na gostovanju u Banjaluci 6:3. U...