MLADEN KRSTAJIĆ i SAVO MILOŠEVIĆ dali podršku SINIŠI MIHAJLOVIĆU

Datum:

Share post:

Mladen Krstajić predsjednik Radnika nije ostao ravnodušan kada je saznao da se Siniša Mihajlović njegov bivši saigrač iz reprezentacije bori sa opakom bolešču leukemijom.

Krstajić je ovom prilikom u svoje ime i u ime FK Radnika, dao bezrezervnu podršku Siniši Mihajloviću i njegovoj porodici.

– Bio si i ostao iskreno tvrdoglav u svakom smislu, što si zamislio to si i ostvario, ne sumnjam ni sada u tvoju tvrdoglavost i pobjedu – rekao je predsjednik Radnika Mladen Krstajić.

Nakon poslednje kontrolne utakmice Partizana u Sloveniji upitan da komentariše Mihajlovićevu situaciju, Milošević je rekao: "Mnogo je teško to komentarisati. Ne znam da li uopšte mogu da pričam o tome. Sa Mihom sam jako blizak po više osnova i oko nekih stvari smo se čuli poslije finala Kupa. Tad smo pričali, da ne pričam o kojoj temi. Ali, sve može da se pobijedi u životu. Sve! To su bile njegove riječi meni".

Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

21. “Zlatni kotlić Semberije“ u subotu u Banji Dvorovi

Turistička organizacija Grada Bijeljine i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju „Zlatni kotlić Semberije“ koja se održava po 21....

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...

Obavezno izvještavanje klijenata o naknadama: Nove odluke Agencije za bankarstvo RS

Svaka banka koja posluje u Republici Srpskoj ubuduće mora korisnicima da dostavlja ili na drugi način da učini...

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...