Mlade fudbalske prvakinje na prijemu kod Gradonačelnika Bijeljine

Datum:

Share post:

U Gradskoj upravi danas je ogranizovan prijem za mlade fudbalerke „Radnika“ i njihovog trenera Dragana Jeftića.

U sezoni 2021/2022 članice ŽFK „Radnik Bumerang“ iz Bijeljine koje su osvojile titulu prvakinja BiH u kadetskoj selekciji.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović je ocijenio da na našim prostorima ženski fudbal napreduje iz godine u godinu, da je to prepoznala i UEFA, a da je Bijeljina bila organizator i domaćin brojnih kvalifikacionih turnira. On je istakao da timski rad i posvećenost sportu ovih djevojčica daju rezultate koji mnogo toga govore, uprkos brojnim izazovima koji ne izostaju, te da će se Grad Bijeljina truduti da materijalno i moralno podrži ove mlade talente.

Istovremeno, Petrović je pozvao privredne subjekte da podrže ovaj, ali i druge sportske kolektive, jer se na taj način, zajedničkim snagama, stvara bolja atmosfera i okruženje za sportiste.

Mlade fudbalerke iz Bijeljine s ponosom ističu da su izuzetno zadovljni sezonom koja je iza njih.
Vesna Njeguš, trener kadetkinja, rekla je da je njena ekipa svjesna uspjeha koji su postigle, da ovo nije prvi put da postižu ovako zapažene rezultate, ali i da imaju cilj – da ponovo osvoje titulu u kategoriji kadeta.

Ona je napomenula da bez pomoći Gradske uprave sa gradonačelnikom Petrovićem na čelu ovaj klub ne bio bio tu gdje jeste.

Kristina Tekić, igračica „Radnika“ ističe da je, po njenom mišljenju, ovo jedna od najperspektivnijih mladih ekipa u BiH, te da je put do važnih rezultata bio lakši, upravo zbog činjenice da su uigrana ekipa na čijoj strani je veliki talenat.

– Imamo ambiciju da u novoj sezoni ponovimo uspjeh iz prethodne i da u klupsku vitrinu postavimo još jedan šampionski pehar – bila je jasna Kristina Tekić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Studenti iz Šapca posjetili bijeljinsku Bolnicu

Studenti druge godine i njihovi profesori Akademije strukovnih studija Šabac, Odsek za medicinsko i poslovno tehnološke studije iz...

Kako da zaštitite vašu baštu i biljke od nevremena

Bašte i vrtovi su dio mira i ljepote u našim životima, ali ih nevrijeme može brzo pretvoriti u...

Srpska bogatija za 13 djevojčica i 12 dječaka

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 25 beba, 13 djevojčica i 12 dječaka,...

Odbojkaši „Radnika“ odbranili titulu prvaka Bosne i Hercegovine

Odbojkaši Radnika odbranili su titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Iako nisu imali prednost domaćeg terena u finalu, odbojkaši Radnika...