Mještani i bijeljinski „Komunalac“ ne mogu se dogovoriti gdje da stoji kontejner (foto)

Datum:

Share post:

Otpad razbacan, niko ga ne odvozi: Mještani i „Komunalac“ ne mogu se dogovoriti gdje da stoji kontejner

Stanari zgrade u Ulici Đure Daničića 32A i bijeljinsko preduzeće „Komunalac“ ne mogu se dogovoriti gdje da bude smješten kontejner, koji je trenutno na ulazu u podrumsku garažu, te već duže vrijeme, po riječima stanara, nije ispražnjen.

Mještani se žale što smeće nije odvezeno, te tvrde da to „Komunalac“ nije učinio već treću sedmicu. 

„A mi uredno plaćamo račune za to. Iz ‘Komunalca’ kažu da im je nepristupačno prići. Međutim, po projektu je planirano da baš tu stoji kontejner, a nemamo prostora da ga postavimo negdje drugo“, kažu mještani za portal InfoBijeljina.

U bijeljinskom „Komunalcu“ poručuju da su upoznati sa ovim slučajem, ali je, ističu, neizvodivo da oni taj kontejner izvoze iz podruma. 


Dodaju da njihovi radnici u kamione ubacuju po 20 tona smeća dnevno, ali da je ovdje riječ o nepristupačnoj lokaciji, te da ne mogu uzbrdo izvući kontejner.

„Veliki je nagib, naši radnici ne mogu da izguraju kontejner, a stanari neće da kontejner stoji gore, ističu iz „Komunalca“ za portal InfoBijeljina.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Jelena Trivić zvanično kandidat za gradonačelnika Banja Luke

Narodni front počeo kampanju: Program za Banjaluku Narodni front ozvaničio je početak kampanje "Program za Banjaluku". Nakon sjednice Gradskog...

Održan zajednički sastanak Izvršnih odbora SDA Bijeljina i Janja (foto)

U Janji kod Bijeljine je juče (petak, 19. april 2024.) održan prvi zajednički sastanak Izvršnih odbora Stranke demokratske...

Neškovićev Zakon o Ustavnom sudu BiH povod bošnjacima za blokadu Doma naroda PS BiH

Sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH prekinuta je prije mjesec dana i nema naznaka da će u skorije...

Crvena zvezda za potvrdu titule, Partizan za produžetak sna

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće utakmicu u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. 173. izdanje fudbalske svetkovine...