MITROVIĆ, SNSD: SIGURNI U POBJEDU DRŽAVNIČKE POLITIKE MIRA I STABILNOSTI

Datum:

Share post:

Nosilac liste SNSD za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je da je SNSD sa svojim koalicionim partnerima siguran u ubjedljivu izbornu pobjedu Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željke Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

„Semberija će podržati Milorada Dodika i Željku Cvijanović jer su u pitanju lideri i državnici iza kojih postoje djela”, izjavio je Mitrović u Batkoviću gdje je završeno asfaltiranje puta sredstvima Vlade RS iako je to u nadležnosti lokalne zajednice.

Slavlju povodom asfaltiranja, prisustvovali su mještani te Nedeljko Ćorić, kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH i Dragan Knežević, kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu RS.

Mitrović je poručio da su Dodik i Cvijanovićka provjereni ljudi i lideri koji su u prethodnom periodu pokazali da znaju i mogu i kako doći do cilja, a to je jaka i stabilna Republika Srpska u okviru BiH, kakva je zagarantovana Dejtonskim mirovnim sporazumom.

TESTNA REKLAMA

„Sa druge strane imamo kandidata Mirka Šarovića koji bi u Sarajevu da proda Republiku Srpsku i ostvari vjekovnu želju političkog Sarajeva i Alije Izetbegovića koju želi Zapad – a to je unitarna BiH. Isto tako, sa druge strane imamo Jelenu Trivić koja bi u Banjaluci da se igra Republikom Srpskom, a Srpska nije igračka“, rekao je  Mitrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Do kraja decembra preventivna kampanja za mirne i bezbjedne praznike – Pucanj nije muzika, vatreno oružje nije instrument (foto)

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske počinje danas preventivnu kampanju “Slavi odgovorno” čiji je cilj upoznavanje građana o...

”Od Baha do Sevdaha” – koncert Siniše Pajića u Bijeljini (foto)

Udruženje građana „Muzički umjetnici Semberije“ organizuje koncert Siniše Pajića pod nazivom ”Od Baha do Sevdaha” 6. decembra 2022....

Dragan Marinković Maca: „Da li smo komični u svojoj tragičnosti ili tragični u svojoj komičnosti, vječno pitanje…“ (video)

Dragan Marinković Maca, poznati srpski glumac i reditelj, bio je gost portala Dešavanja u Bijeljini u emisiji "Razgovor...

Koncert Dženana Lončarevića na otvaranju Brčko City Parka

Najveći retail park u Bosni i Hercegovini, otvara se 8.12.2022. godine. Na preko 28 000 kvadrata, sa 450...