MITROVIĆ: Saborno možemo sve!

Datum:

Share post:

Status sa FB naloga Milenka MItrovića kandidata za poslanika u NS RS u IJ 6 prenosimo u cijelosti:

Poštovani građani,

Sagledavajući sve okolnosti sa kojima je Repbulika Srpska suočena, Pokret za Bijeljinu prihvatio je poziv Ujedinjene Srpske ka zajedničkoj borbi i saradnji tokom predstojećih izbora.

U njima smo prepoznali iskrene patriote koji sa nama dijele slična politička opredjeljenja, pogotovo na njegovanju dobrih odnosa sa našom maticom Srbijom i SNS-om kao garantom opstanka Republike Srpske i srpskog naroda na ovim prostorima.

TESTNA REKLAMA

Tokom svih ovih godina našeg političkog angažmana Pokret za Bijeljinu izrastao je u nezaobilazan politički subjekt prepoznatljiv po svojoj nepokolebljivosti, principjelnosti i neumornom radu na stvaranju povoljnog ambijenta za život svih građana Bijeljine i Semberije.

Brojne inicijative koje smo pokrenuli tokom skupštinskih zasjedanja učvrstili su povjerenje naših građana i istovremeno uprkos raznim opstrukcijama Bijeljina ima svoju budućnosti.

Vaši problemi, prijedlozi i sugestije artikulisani putem naših neposrednih kontakata i razgovora bili su i ostali naš prioritet.

Uvjeren sam da će ova naša obostrana saradnja biti opredjeljujući faktor da na predstojećim izborima svoje puno povjerenje poklonite našim kandidatima za Narodnu Skupštinu Republike Srpske:

– Milenko Mitrović (redni broj 4)

– Tatjana Blagojević (redni broj 9)

Naši kandidati se nalaze na zajedničkoj listi Ujedinjene Srpske sa kojima smo potpisali sporazum o saradnji i zajedničkom djelovanju na predstojećim izborima.

Saborno možemo sve!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

NEŠIĆ: Treći put DNS-a je put u Otvoreni Balkan, saradnju sa Srbijom i jačanje Srpske

"Bratunac dobro zna šta znači poštovati tuđe i ne dati na svoje, ali je ljudima dosta toga da...

VOJIN MITROVIĆ: IZBORI 2. OKTOBRA NISU OBIČNI NEGO REFERENDUM ZA ILI PROTIV RS

Nosilac poslaničke liste SNSD iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je večeras u Gornjem Magnojeviću da izbori...

TRIBINA SNSD U MAGNOJEVIĆU: GRAĐANI ZNAJU VAŽNOST IZBORA ZA REPUBLIKU SRPSKU

Nosilac poslaničke liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio...

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...