MITROVIĆ: Opozvati Petrovića da grad krene putem napretka (foto)

Datum:

Share post:

Potpredsjednik bijeljinske Skupštine grada Milenko Mitrović rekao je da podržava najavljenu inicijativu o opozivu gradonačelnika Ljubiše Petrovića, ističući da je krajnje vrijeme da se u Bijeljini nešto promijeni kako bi krenula putem napretka.

 

Mitrović je Srni rekao da je skupštinska većina dvije godine pokušavala da ubijedi gradonačelnika da se sjedne za pregovarački sto, da dogovore pozitivne korake u interesu Bijeljine.

 

“S obzirom na to da je on sve vrijeme to izbjegavao – unosio nemir i nervozu među građane, širio i pravio podjele, sve kritikovao i `glumio dežurnog policajca`, pokušavajući da stiče lične i jeftine političke poene – zaključak svakog normalnog čovjeka je da nešto treba mijenjati da Bijeljina više ne bi tapkala u mjestu”, rekao je Mitrović.

TESTNA REKLAMA

Mitrović, koji je i odbornik Pokreta za Bijeljinu, naveo je da je hitno potrebno opozvati Petrovića jer je “uzročnika” ovih problema kako bi Bijeljina krenula putem ubrzanog razvoja.

 

“Smatram da bi sve političke partije to trebalo da podrže, da se pridruže tome i da, u što skorijem roku, uđemo u tu proceduru kako bi Bijeljina već u sljedećoj godini pokušala da nadoknadi sve što je dosad izgubljeno i da se napravi strategija ubrzanog razvoja”, rekao je Mitrović.

 

Pokret za Bijeljinu, čiji sam Mitrović predsjednik, večeras ima sastanak Glavnog odbora kada će zauzeti svoj konačan stav o opozivu gradonačelnika.

“Već sada, kako stvari stoje, veliki dio našeg članstva i članova Glavnog odbora je podržava ovu inicijativu”, kaže Mitrović.

Gradski odbor SNSD-a u Bijeljini odlučio je u petak, 23. decembra, da bude pokrenut opoziv gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/ntvarema.com/srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Ako imate Samsung Galaxy telefon ažurirajte Galaxy Store

​Istraživači kompanije NCC Group, koja se bavi sajber bezbjednošću, otkrili su ranjivosti u Galaxy Store aplikaciji, koja je...

AGRO SAVJET: Plodored u povrtarskoj proizvodnji

Plodored je organizovano smenjivanje povrtarskih usjeva na istoj parceli u toku određenog broja godina, obično 3 do 7...

SERVISNE INFORMACIJE za 27. januar: Prekidi u snabdijevanju električnom energijom

Prema najavama iz „Elektro-Bijeljina“ a.d. Bijeljina, planirana isključenja za danas su: korisnici koji se napajaju električnom energijom sa trafostanice...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 1,50-2,00 KM CRNI LUK kg 1,50 KM BIJELI LUK kg 8,00-10,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...