Miroslav Milovanović vraća mandat odbornika u SG Bijeljina (foto)

Datum:

Share post:

Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik danas je najavio na svom tviter nalogu da će SNSD realizovati stav da je jedna osoba ne može obavljati više funkcija.

DODIK: Nema više duplih funkcija

Među prvim se izjasnio Miroslav Milovanović, predsjednik SNSD Bijeljina, odbornik SNSD u Skupštini Grada Bijeljina i direktor JU Vode Srpske, čije obraćanje prenosimo u cjelosti:

„Poštovani predsjedniče,

u potpunosti podržavam Vaš stav koji ste objavili na Vašem zvaničnom tviter nalogu, a koji se tiče toga da mi izabrani i imenovani funkcioneri možeom obavljati samo jednu funkciju.

Koristim priliku da izrazim svoje zadovoljstvo i želju da istrajete u najavljenoj namjeri i da je bez izuzetaka sprovedete u djelo.

Imajući u vidu gore navedeno, koristim priliku da Vas informišem da ću u narednim danima pokrenuti aktivnosti za vraćanje mog odborničkog mandata u Skupštini Grada Bijeljina koji sam osvojio na lokalnim izborima 2020. godine kao kandidat na listi SNSD.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...