Mirko Šarović čestitao Dan srpskog jedinstva – Snažni i stabilni potrebni smo jedni drugima

Datum:

Share post:

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović čestitao je danas Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave koji se danas svečano obilježava u Bijeljini.

Svim građanima Republike Srpske i Republike Srbije čestitam Dan srpskog jedinstva, dan zajedništva i ponosa u istoj vjeri, tradiciji i kulturi. Zajedničko nacionalno pamćenje i njegovanje bratskih odnosa s obje strane Drine važan je preduslov uspješne budućnosti našeg naroda na ovom prostoru. Pomalo simbolično, slavimo dan srpskog jedinstva u Bijeljini koja je spojnica naše dvije države.

Ovaj praznik važan je zbog istorije i očuvanja identiteta srpskog naroda ali i zbog zajedničkog razvoja i investiranja u budućnost i napredak. Snažni i stabilni potrebni smo jedni drugima ali i cijelom regionu.

Sloboda, mir i prosperitet i ekonomski napredak su zajednički ciljevi Republike Srpske i Srbije i zato ćemo u danima i godinama koje su pred nama ostati posvećeni još jačem i bržem razvoju, građenju i rastu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...