Danas je u prostorijama GO SDS Bijeljina održana konferencija za medije, gdje su se medijima obratili zamjenik predsjednika SDS Rado Savić, kandidat za Gradonačelnika Ljubiša Petrović, kandidat za odbornika Mirjana Orašanin i predsjednik GO SDS Tomica Stojanović. 

Orašanin je istakla da SDS i pored svih problema u prethodnom periodu ima veliku podršku Bijeljinaca i da nastavlja putem promijena.

„U redove SDS pristupila sam prije nekih mjesec dana sa ciljem da podržim pravdu i Srpsku demokratsku stranku i da dam svom doprinos procesu promijena koji slijedi. Koristim priliku da poručim građanima Bijeljine, a i šire, da SDS u Bijeljini i dalje živi i da pokušaj prethodnih, dojučerašnjih članova da unište SDS nije uspio. SDS je stranka naroda koja živi u svakom čovjeku koji je na bilo koji način doprinio stvaranju RS. Ono što nas raduje je sve veći broj građana koji nam prilaze i daju podršku. Dakle, SDS i dalje uživa veliku podršku građana, a ono što nas posebno raduje i iz čega crpimo dodatu energiju je podrška omladine. Nastavljamo dalje, pošteno, sa povjerenjem, za pravdu i promjene“, rekla je Orašanin.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име