MINISTARKA TRIVIĆ UPUTILA ČESTITKU: Pohvalnice za oko 600 najboljih maturanata

Datum:

Share post:

Ministarka prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić čestitala je danas najuspješnijim maturantima srednjih škola iz Republike Srpske i Srbije koji su svojom marljivošću i predanim radom zaslužili posebno priznanje Njegovog Kraljevskog Visočanstva prestolonasljednika Aleksandra i Fondacije za obrazovanje i kulturu.

Oko 600 najboljih maturanata iz Srbije i Republike Srpske dobiće pohvalnice od Fondacije za obrazovanje i kulturu i Njagovog Kraljevskog Visočanstva prestolonasljednika Aleksandra za izuzetne rezultate postignute u srednjoj školi.

Umjesto tradicionalne ceremonije Fondacija za obrazovanje i kulturu je danas organizovala onlajn događaj na kojem su pohvaljeni svi vrijedni srednjoškolci, a pohvalnice će, u saradnji sa školama, biti dostavljene svim učenicima.

– Izuzetna mi je čast zahvaliti kraljevskoj porodici na tome, kao i na njegovanju tradicije nagrađivanja najboljih među srednjoškolcima Republike Srpske i Srbije, tradicije koja ove godine navršava svoju drugu deceniju. Za sve nagrađene učenike, njihove roditelje i nastavnike ovo priznanje ima posebnu vrijednost, ohrabruje ih i dodatno podstiče da nastave istim putem vrijednog i predanog rada, onog koji uvijek znači i put sigurnog uspjeha. U trenutku kada je pred njima jedna od važnijih životnih prekretnica u smislu nastavka školovanja i izbora budućeg zanimanja, vjerujem da će im svima biti i posebno podsticajno – navodi se u video čestitki ministarke Trivić.

TESTNA REKLAMA

Pozvala je nagrađene srednjoškolce da svoje izuzetne potencijale i vještine ispoljavaju gradeći karijere u svojoj zemlji, jer su za njenu svijetlu budućnost i prosperitet najvrijedniji garant.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Trivićka i Šarović žive u virtuelnom svijetu

Reagovanje SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Gradski odbor SNSD Bijeljina izražava ozbiljnu zabrinutost da su i Mirko Šarović i...

Dunja Vukšić iz BK “Radnik“ Bijeljina na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Turskoj

Bokserska nada Dunja Vukšić iz BK "Radnik" Bijeljina predstavljaće Bijeljinu i Republiku Srpsku na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u...

Produženo vrijeme brisanja poruke na WhatsAppu

Ukoliko se nađete u situaciji da ste na WhatsAppu poslali neku neprikladnu poruku pogrešnoj osobi, sada ćete imati...

AGRO SAVJET: Kada i kako se vrši skidanje lišća paradajza

Oplodnja i skidanje lišća paradajza – Početno skidanje lišća paradajza obično se vrši kada biljka pređe metar visine.  U...