MINISTAR za ljudska prava i izbjeglice: RAZRED SAM PONAVLJAO zbog bronhitisa i nesreće

Datum:

Share post:

Miloš Lučić je 15. maja dobio podršku Predstavničkog doma Parlamenta BiH za poziciju ministra za ljudska prava i izbjeglice. On je drugi prijedlog DNS za ovu poziciju, nakon što je Mlađen Božović odustao od kandidature jer nije dobio podršku SDA.

Nakon imenovanja najviše pažnje javnosti privukla je informacija da je ponavljao razred u srednjoj školi, te da je studirao 12 godina.

– Sada ću Vam reći nešto o čemu do sada nisam htio javno govoriti. U drugom razredu osnovne škole doživio sam tešku saobraćajnu nesreću i dugo sam se oporavljao. Posljedice te nesreće iznenada su došle do izražaja u srednjoj školi, a uz sve to dobio sam i bronhitis, tako da sam često odsustvovao s nastave. Neki moji profesori nisu imali razumijevanja za to i desilo se to što se desilo – rekao je Lučić.

Onda je objasnio šta se dešavalo na fakultetu.

– Nakon završene srednje škole upisao sam fakultet. Na početku studija bio sam vrlo aktivan u studentskim organizacijama. Ubrzo sam se zaposlio jer mi je kao i svim mladim ljudima bio potreban posao za školovanje i egzistenciju. Vlastitim trudom i zalaganjem napredovao sam u bankarskom sektoru. Nažalost, zbog toga je studiranje palo u drugi plan. Ipak nisam odustao i završio sam fakultet. U međuvremenu sam se i porodično ostvario, imam predivnu suprugu i dvoje djece – dodao je Lučić.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: klix.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Obavezno izvještavanje klijenata o naknadama: Nove odluke Agencije za bankarstvo RS

Svaka banka koja posluje u Republici Srpskoj ubuduće mora korisnicima da dostavlja ili na drugi način da učini...

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...

U Bijeljini rođene ČETIRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri djevojčice i jedan dječak. Broj...