Obilazak trase auto-puta Rača-Bijeljina, na lokaciji Velino selo, povodom diplomatske posjete ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije, gospodina Gorana Vesića Republici Srpskoj predviđen je za sutra, srijeda, 03. juli 2024. godine.

U okviru diplomatske posjete ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije, gospodina Gorana Vesića Republici Srpskoj, delegacije će obići trasu auto-puta Rača-Bijeljina (na lokaciji Velino selo), a Obilazak je predviđen u 16.15. časova, a prema protokolu u 16.30. časova predviđene su izjave za medije resornih ministara obe strane.

Realizacija strateškog projekta za Republiku Srpsku, izgradnja auto-puta Vukosavlje – Brčko – Bijeljina – Rača, kao dijela budućeg auto-puta Beograd – Banja Luka i Beograd – Sarajevo, započela je gradnjom prve dionice, na pravcu od Rače do Bijeljine.

Ova dionica je duga je 20 kilometara, u punom profilu auto-puta  sa zaustavnim i preticajnim trakama. Na glavnoj trasi nalazi se pet podvožnjaka i četiri mosta, petlja „Bijeljina sjever“ sa naplatnom stanicom, čeona naplatna stanica na početku dionice, baza za održavanje i odmorište.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име