MINISTAR NEŠIĆ posjetio USK i Privremeni prihvatni centar Lipa (foto)

Datum:

Share post:

Ministar bezbjednosti BiH Nenad Nešić sastao se danas sa direktorom Službe za poslove sa strancima BiH Žarkom Laketom te su tom prilikom posjetili Unsko-sanski kanton, gdje su razgovarali sa gradonačelnikom Bihaća Elvedinom Sedićem i šeficom Misije IOM-a Laurom Lungareti i posjetili “Lipu“, privremeni prihvatni centar za migrante.

Prilikom posjete konstatovano je da su u smještaju uslovi izuzetno dobri, te da nema većih problema u svakodnevnom funkcionisanju za oko 254 migranta koji ovdje borave.

-Uvidjeli smo i da kontejneri koji su postavljeni u okviru privremenog smještaja za zadržavanje migranata trenutno nisu u funkciji, stoga će odluka o njihovom funkcionisanju biti donesena u narednom periodu, izjavio je ministar Nešić.

-U okviru današnje posjete sastali smo se i sa predstavnicima vlade ovog kantona, na čelu sa premijerom Ružnićem, gdje smo razgovarali o neophodnoj koordinaciji vlasti na svim nivoima, a u vezi sa migracijama, zaključio je Nešić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

JEFTIĆ: Ističe vrijeme za kompromis boraca i vlasti, ulica je rješenje, ako ne bude dogovora

Ukoliko vlasti ne ispoštuju ono što je dogovoreno, a tiče se poboljšanja statusa i materijalnog položaja boraca Vojske...

Šta donose izmjene Zakona o poljoprivrednim zadrugama u Srpskoj?

Vlada Republike Srpske usvojila je Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednim zadrugama, koje imaju cilj...

U BIJELJINI PREDAVANJE O VAR TEHNOLOGIJI BH SUDIJAMA

U organizaciji FS BiH u Etno selu Stanišići danas je održan teoretski seminar o VAR/AVAR tehnologiji za sudije...

Na današnji dan – 2. jun

Danas je utorak, 2. jun, 153. dan 2023. Do kraja godine ima 212 dana. 1624. - Rođen poljski vojskovođa...