Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac prisustvovao je danas obilježavanju 79. godišnjice rada kompanije „Orao“ u Bijeljini i u cjelosti prenosimo njegovo obraćanje:

„Sa velikim zadovoljstvom danas sam u Bijeljini prisustvovao obilježavanju 79. godišnjice rada kompanije „Orao“.

„Orao“ je uvijek bio simbol stabilnosti u poslovanju, te izuzetno socijalno odgovorna kompanija, koja brine o svakom svom čovjeku.

Svjedok sam koliko je „Orao“ tada bio značajan Srpskom Sarajevu i koliko je bilo važno njegovo pozitivno poslovanje u teškom periodu stvaranja Srpske početkom 90-ih godina.

„Orao“ i „Pretis“ tada su u svijesti ljudi bili simbol stabilnosti da ćemo na tim prostorima opstati, izgraditi Republiku Srpsku i obezbijediti sve što je bilo potrebno za život svakog čovjeka.

Kompanija je i danas simbol stabilnosti, te izuzetno značajna sa aspekta spoljnotrgovinskog prometa, a osim tradicionalne saradnje sa vojskom Srbije, ohrabruje me zainteresovanost nekih drugih regiona za poslovanje sa „Orlom“.

Ovaj kompanija će, osim podrške Vlade Republike Srpske, uvijek imati podršku MSTEO BiH u cilju poboljšanja spoljnotrgovinskog prometa i otvaranja novih tržišta.“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име